bruiloft-muziek-bruiloft-decoratie
Tips en inspiratie

44x originele bruiloft muziek

muziek-bruiloft-bruiloft-decoratie-2

Welke muziek gaan jullie draaien op jullie bruiloft? Dat is toch altijd wel een beetje een dingetje. Tenminste, als jullie muziekstijlen een beetje uit elkaar liggen. Als jij meer van de Beyoncé bent en hij is meer van de Rammstein, dan kan het vinden van een compromis best een uitdaging zijn. Gelukkig kunnen wij jullie helpen, met onze afspeellijst vol met originele (én een paar minder originele) bruiloft liedjes!

Zonder dat je het misschien door hebt, zal muziek namelijk best een grote rol gaan spelen tijdens jullie bruiloft. Zo heb je vaak bij de ceremonie al verschillende nummers nodig, bijvoorbeeld bij het op komen lopen, het tekenen en bij het einde van de ceremonie. En als jullie een band of een DJ hebben, dan willen die ook graag weten wat voor muziek jullie leuk vinden zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Dat brengt ons trouwens direct bij het volgende punt.

muziek-bruiloft

DJ of band

Het is een veel gehoorde vraag van verloofde stellen: willen we een DJ of toch liever een band. Ondanks dat we die vraag natuurlijk niet precies voor jullie kunnen beantwoorden, kunnen we wel de voordelen van beiden op een rijtje zetten.

Bij een DJ is het een voordeel dat je altijd muziek hebt. Een band speelt verschillende sets en daartussen is er vaak een moment dat er minder muziek te horen is. Een DJ kan gewoon de hele avond doorgaan. Daarnaast kan een DJ ook heel veel verschillende stijlen muziek laten horen, terwijl een band daarentegen door de instrumenten die ze mee hebben, meer vast zit aan een bepaalde sound.

Het voordeel van een band is dat je veel meer interactie krijgt tussen de muzikanten en het publiek. Je krijgt sneller een volle dansvloer, omdat echte instrumenten toch net wat meer sfeer hebben dan een DJ-tafel.

Wil je een beetje van beiden? Dan kan dat natuurlijk ook! Je hebt bijvoorbeeld DJs die optreden samen met een saxofonist!

Gaan jullie voor een DJ of een band?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.