huwelijksreis
Tips en inspiratie

5 originele huwelijksreis bestemmingen

originele-huwelijksreis-bestemmingen-bruiloft-decoratie-2

Na maanden van voorbereiding en een hele drukke bruiloftsdag, is het tijd voor ontspanning: jullie huwelijksreis! Natuurlijk zijn er heel veel standaard honeymoon bestemmingen te vinden zoals bijvoorbeeld de Malediven, maar waarom zou je niet naar iets origineels op zoek gaan? Wij lichten hieronder 5 bijzondere huwelijksreis bestemmingen uit.

originele-huwelijksreis-bestemmingen-roemenie-bruiloft-decoratie

Roemenië

Een favoriet van de schrijver: Roemenië! In Roemenië heb je bijna alles wat je zoekt in een vakantieland, van prachtige hoge bergen in de Karpaten tot schattige oude stadjes zoals Sibiu of Brasov. Daarnaast zijn er ook voldoende goedkope tickets te vinden en ligt het prijspeil er ver onder de Nederlandse norm. Het moge duidelijk zijn: Roemenië is de perfecte bestemmingen voor avontuurlijke newlyweds!

originele-huwelijksreis-bestemmingen-oman-bruiloft-decoratieOman

O, man: wat is Oman prachtig. Toegegeven, je moet wel een beetje tegen de hitte kunnen, maar er zijn voldoende luxe hotels te vinden zodat je een echte honeymoon vibe krijgt!

Daarnaast is het niet heel ver vliegen (een kleine 7 uur) en je hebt absoluut het gevoel dat je ver weg van huis bent! De perfecte bestemming voor een pasgetrouwd stel dat wel van wat zon en luxe houdt!

originele-huwelijksreis-bestemmingen-laos-bruiloft-decoratie

Laos

Recht tegenover de luxe in Oman staat het avontuurlijke leven in Laos. Laos is namelijk minder ontwikkeld dan het buurland Thailand en is daardoor ook wat minder bekend. Toch vind je er prachtige natuur en krijg je er gegarandeerd de Azië vibe! Luang Prabang is een persoonlijke favoriet, met de leuke nachtmarkt en mooie watervallen.

originele-huwelijksreis-bestemmingen-chili-bruiloft-decoratie

Chili

Chili is het land met de meeste afwisseling, van de ijsschotsen in het zuiden tot de woestijn in het Noorden. In Chili vind je het allemaal. Daarnaast is het ook (door de goed ontwikkelde wegen) een perfecte bestemming voor een roadtrip. Je hoort het al: ik wil er heen en (als je van een autovakantie houdt met veel afwisseling) jij ook!originele-huwelijksreis-bestemmingen-azoren-bruiloft-decoratie

Azoren

Wil je het echte eiland gevoel alsof je op de Malediven bent, maar ga je liever niet failliet en blijf je liever wat dichter bij huis? Google dan eens op de Azoren! Deze Portugese eilandengroep heeft prachtige natuur en je hebt gegarandeerd het gevoel dat je aan de andere kant van de wereld bent. Een perfecte afwisseling tussen relax en actief!

Weten jullie al waar jullie naartoe gaan als huwelijksreis?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *