vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad
Geen categorie

5 x de leukste decoratie uit ons Bride Squad thema

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad-3
Een goodiebag meegeven aan het einde van het vrijgezellenfeest is altijd een goed idee!

Met een beetje geluk heeft de aanstaande bruid voor haar bruiloft nóg een fantastische dag: haar vrijgezellenfeest. En omdat de bruid iedereen tijdens het huwelijk in het zonnetje zet, is het wel zo leuk als alle meiden haar ook een keer een onvergetelijke dag geven.

Helaas komt er bij zo’n onvergetelijke dag, ook een bijna onvergetelijke planning kijken. En dat allemaal zonder dat de aanstaande bruid wat door heeft! Wie komen er bijvoorbeeld allemaal? En welke activiteiten gaan we doen? Welke vrijgezellenfeest accessoires kiezen we?

Gelukkig kunnen we jullie bij die laatste vraag heel goed helpen. We hebben namelijk heel veel verschillende vrijgezellenfeest accessoires thema’s, dus er past er altijd wel één bij de aanstaande bruid. Hieronder vertellen we jullie wat meer over onze ‘Bride Squad’ collectie.

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad-2
Met een sjerp om weet iedereen precies wie de aanstaande bruid is.

Vrijgezellenfeest accessoires – Sjerp

De sjerp is natuurlijk één van de meest traditionele vrijgezellenfeest accessoires, maar daarom niet minder leuk. Het fijne aan een sjerp is namelijk dat iedereen precies weet wie de aanstaande bruid is. Handig voor alle mensen op straat, of voor de stripper 😉

We hebben heel veel verschillende vrijgezellenfeest sjerpen, in alle kleuren van de regenboog. Maar bij het Bride Squad thema past de ‘Wifey for lifey‘ variant het best.

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad
Maar natuurlijk is het ook leuk om iedereen een sjerp te geven!

Staat de aanstaande bruid liever niet alleen in het middelpunt? Dan kun je ook iedereen een sjerp geven. Onze Bride Squad sjerpen worden per 5 verkocht, dus je kunt er heel gemakkelijk eentje kopen voor iedereen. Daardoor weet iedereen direct dat jullie allemaal bij elkaar horen!

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad-4
Vul deze goodiebags met de leukste cadeautjes.

Vrijgezellenfeest accessoires – Goodiebags

Het is wel zo leuk als alle meiden met een mooie herinnering terug kunnen kijken op het vrijgezellenfeest. Daarom is het een goed idee om iedereen een goodiebag mee naar huis te geven, zodat ze ook thuis nog regelmatig terug kunnen denken aan die onvergetelijke dag.

Je kunt de goodiebag vullen bijvoorbeeld vullen met wat beauty producten, foto’s van het vrijgezellenfeest of juist met dingen die handig zijn bij de bruiloft. Gaat het huwelijk bijvoorbeeld in de zomer plaatsvinden? Dan kun je er wat zonnebrand, een zonnebril, een flesje water en een kleine snack in doen. Op die manier denken alle meiden ook in de aanloop naar de bruiloft nog regelmatig terug aan het vrijgezellenfeest.!

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad-7
Maak de meest hilarische foto’s met deze photobooth props.

Vrijgezellenfeest accessoires – Photobooth props

We gaven het hiervoor al even aan: het is hartstikke leuk om in bijvoorbeeld een goodiebag ook enkele foto’s van het vrijgezellenfeest te doen. Natuurlijk kun je dan gaan voor leuke selfies, maar wat ons betreft is gewoon ‘leuk’ niet voldoende bij een vrijgezellenfeest. Daarom zorgen wij er graag voor dat jullie de meest hilarische foto’s kunnen maken met deze fantastische Bride Squad photobooth props!

In één pakje zitten 10 props, met leuke teksten zoals ‘She said Yes!’, ‘Best Hen Do EVER’ en ‘#Bride Squad’. Wij weten zeker dat de aanstaande bruid dat fantastisch zal vinden.

vrijgezellenfeest-accessoires-bride-squad-5
Zorg ervoor dat zelfs de confetti in het thema past.

Vrijgezellenfeest accessoires – Confetti

Bij de vrijgezellenfeest accessoires draait het ook om de details. En een klein, maar daardoor niet minder belangrijk detail is de confetti. Met deze ‘Diamond Ring’ confetti blijf je helemaal in het thema.

Je kunt de confetti bijvoorbeeld gebruiken als jullie de aanstaande bruid gaan verrassen, door confetti over haar heen te gooien als jullie ‘SURPRISE’ roepen. Dat staat super leuk op alle foto’s en filmpjes.

Daarnaast is het ook een fantastische toevoeging voor bijvoorbeeld een high tea. Wij weten zeker dat de aanstaande bruid deze confetti kan waarderen.

Het complete Bride Squad thema

Je vindt het complete Bride Squad thema hier.

Wat vinden jullie van ons Bride Squad thema?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *