travel-wedding
Blog, Trends & thema's

7 onmisbare items op een Travel Wedding!

travel-wedding

Zijn jullie gek op reizen? Dan is een Travel Wedding met een wanderlust thema écht iets voor jullie! Omdat wij zelf ook graag de wereld over reizen, verzamelen we graag de leukste trouwdecoratie met een reisthema voor jullie! Vandaag delen we 7 onmisbare items voor een Travel Wedding met je!

travel-wedding

1. Koffers

Koffers zijn natuurlijk onmisbaar op een travel wedding! Je kunt ze gebruiken als decoratie, maar ook als gastenboek of enveloppendoos. Laat jullie gasten er beschreven airplane wensbriefjes in gooien en gebruik je koffer als gastenboek. Of hang onze juten cards slinger erin en maak een enveloppendoos van je koffer!

Kleine vintage koffer gepersonaliseerd
Houten vintage koffer blauw

travel-wedding

2. Bedankjes met een reisthema

Geen bruiloft zonder trouwbedankjes en als je bruiloft het thema reizen heeft, is het natuurlijk wel zo leuk om travel bedankjes mee te geven aan jullie gasten! Wat dachten jullie van deze té schattige koffertjes? Je kunt ze vullen met wat je maar wilt! Bijvoorbeeld wat lekkere snoepjes of een klein souvenirtje uit jullie favoriete land.

Reiskoffer trouwbedankje

travel-wedding

3. Travel gastenboek

Het perfécte gastenboek voor reisliefhebbers: de Our journey begins gastenboek kit! Hij bevat een gastenboek in paspoort style, 3 stempels en een instructiekaart. Jullie gasten mogen het paspoort stempelen, kunnen een speciale boodschap achterlaten en huwelijksadvies geven. Waar komen jullie gasten vandaan? Waar hebben júllie elkaar leren kennen? Er is ook een speciale paspoortpagina voor het bruidspaar en de getuigen.

‘Our journey begins’ gastenboek kit

travel-wedding

4. Travel tekstbordjes

Tekstbordjes zijn hip en gelukkig zijn er een heleboel toffe bordjes die bij een travel wedding passen! Wat dacht je van dit leuke boho bordje met de tekst ‘And so the adventure begins’? Wij zijn fan!

‘Adventure’ houten bordje boho

travel-wedding

5. Cake topper

Maak jullie bruidstaart helemaal af met een gave cake topper! Helemaal in travel wedding stijl natuurlijk! Dit leuke bruidspaartje kun je personaliseren met jullie huidskleur, de haarkleur van de bruid en de haarkleur van de bruidegom. Op het label bij de koffer staat ‘honeymoon bound’. Super tof!

Cake topper honeymoon bound

travel-wedding

7. DIY

Ga je liever zelf aan de slag en ben je gek op DIY’en? Deze toffe wereldbol bedels maken jullie trouwbedankjes helemaal af! En de stickers ‘Global destinations’ en ‘Around the globe’ zijn super leuk om op jullie bedankjes, trouwkaartjes, plaatskaartjes of waar dan ook te plakken! Er zitten er 96 in een pakje, dus je kunt helemaal losgaan!

Wereldbol bedeltjes
Stickers Global Destinations
Stickers Around the Globe

Ben jij net zo enthousiast over het ‘travel wedding’ thema als wij? Al onze Travel Wedding producten vind je hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.