vrijgezellenfeest-accessoires
Tips en inspiratie, Trends & thema's

De allerleukste accessoires voor een vrijgezellenfeestje!

vrijgezellenfeest-accessoires-2
Ons Bride Tribe thema valt gegarandeerd op.

Heb jij ook geen zin in zo’n super fout vrijgezellenfeest met verschrikkelijke sjerpen en ondeugende accessoires? Dan word je vast – net als wij – héél enthousiast van onze nieuwe vrijgezellenfeest collecties! Die zit namelijk vol met gave vrijgezellenfeest accessoires voor een prachtig (en clássy) vrijgezellenfeest! Dat wordt een héérlijke dag met de meiden!

vrijgezellenfeest-accessoires-8
De sjerp blijft populair bij een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest accessoires – Sjerp

Een sjerp hoort natuurlijk wel een beetje bij een vrijgezellenfeest. Het gaat er immers om dat de bride to be in het middelpunt van de belangstelling staat! En daarom mag je haar best een beetje verwennen met wat mooie vrijgezellenfeest accessoires.

Maar natuurlijk is het ook leuk als jullie allemaal een beetje solidair zijn aan de aanstaande bruid en ook een sjerp omhangen. Daarom hebben we ook ‘Bridesmaid’ sjerpen en ‘Team Bride’ sjerpen. Dan kan iedereen direct zien dat jullie allemaal bij elkaar horen!

Je vindt al onze vrijgezellenfeest sjerpen hier.

vrijgezellenfeest-accessoires-10
Heb je liever geen sjerp? Dan zijn deze armbandjes een leuk alternatief.

Maar natuurlijk hebben we ook leuk alternatieven voor als jullie liever geen sjerp hebben. De armbandjes hier boven bijvoorbeeld. Die vallen iets minder op dan een sjerp en zijn direct ook een leuk aandenken aan de toffe dag. Ook leuk: geef (als aanstaande bruid) alle meiden een armbandje cadeau!

vrijgezellenfeest-accessoires-12
Ook met deze leuke badges kit ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen!

We hebben ook andere alternatieven, zoals bijvoorbeeld deze leuke badges kit. Daarbij zitten verschillende stickers, met daarop de rollen tijdens een bruiloft. Zo is er bijvoorbeeld een sticker voor de ‘Mother of the Bride’, of een sticker voor de ‘Bridesmaid’. Op die manier ziet iedereen direct wie welke rol heeft. Handig toch?

We hebben de badges kit ook in de Floral Hen uitvoering.

vrijgezellenfeest-accessoires (1)
Truth or Dare kan een leuke vrijgezellenfeest activiteit zijn.

Opdrachten vrijgezellenfeest

We horen de vraag vaak voorbij komen van mensen die een vrijgezellenfeest aan het organiseren zijn: wat gaan we eigenlijk doen? Natuurlijk kunnen we de aanstaande bruid in een fout pakje door de stad laten lopen, maar het is misschien ook niet de meest originele (en leuke…) optie. Ga voor originele opdrachten tijdens het vrijgezellenfeest en speel een spelletje ‘Truth or Dare’.

Het leuke aan deze spelletjes is dat je heel gemakkelijk zelf de opdrachten kunt bedenken. Die schrijf je namelijk op het kaartje en vervolgens plak je daar een krassticker overheen. Bij het vrijgezellenfeest kan vervolgens de aanstaande bruid de stickers open krassen en de opdracht voorlezen.
Wat zal de bruid kiezen? De waarheid (‘Wat was je eerste indruk van je aanstaande?’) of durven (‘Dance like nobody’s watching’)? Hilarische lachbuien gegarandeerd!

We hebben het ‘Truth or Dare’ spel ook nog in de Bride Tribe uitvoering.

vrijgezellenfeest-accessoires-7
Klassieke vrijgezellenfeest accessoires vind je in ons Team Bride thema.

Vrijgezellenfeest accessoires – De verschillende collecties

We hebben heel veel verschillende vrijgezellenfeest collecties, vol met de leukste vrijgezellenfeest accessoires. We laten ze hieronder even kort zien, zodat je alleen nog maar hoeft de kiezen welke collectie het beste bij jullie past.

Team Bride

Team Bride is een collectie vol met klassieke vrijgezellenfeest accessoires. Door de combinatie van roségoud met roze, zal iedere aanstaande bruid dit thema mooi vinden. Doordat er al verschillende uitbreidingen zijn geweest op deze collectie, zijn er genoeg artikelen om uit te kiezen. Je vindt alles van Team Bride hier.

vrijgezellenfeest-accessoires-6
Voor de modern bruid: I Do Crew!

I Do Crew

Is de Team Bride collectie niet helemaal iets voor jullie, dan past het I Do Crew thema misschien beter bij jullie. Door de combinatie van goud en wit, hebben de vrijgezellenfeest accessoires in dit thema een moderne uitstraling. Je vindt de complete I Do Crew collectie hier.

vrijgezellenfeest-accessoires-4
Eén van onze nieuwste collecties is ‘Floral Hen’.

Floral Hen

Door de combinatie van roségoud met een hippe bloemenprint heeft deze vrijgezellenfeest collectie een heel romantische uitstraling. In dit thema vind je heel veel leuk vrijgezellenfeest accessoires, zoals bijvoorbeeld de prosecco wall, het hippe gastenboek en de linnen ‘Team Bride’ tasjes.

Je vindt de complete Floral Hen collectie hier.

vrijgezellenfeest-accessoires-3
Deze shotglaasjes zullen in ieder geval in de smaak vallen!

Bride Tribe

Ons Bride Tribe thema is geschikt voor vrijgezellenfeesten waar het niet per se heel braaf hoeft te zijn. Heeft de aanstaande bruid bijvoorbeeld zelf al eens een vrijgezellenfeest georganiseerd en moest de toenmalige bruid in een fout pakje door de stad lopen? Dan is het tijd om haar terug te pakken. Onze ‘Same Willy Forever’ slinger is daar uitermate geschikt voor!

Je vindt de complete Bride Tribe collectie hier.

Welke collectie vind jij het mooist?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *