alternatief-gastenboek
Tips en inspiratie

Alternatief gastenboek

alternatief-gastenboek-bruiloft-decoratie (1)

Jullie bruiloft is natuurlijk fantastisch, dus je zou eigenlijk willen dat het veel langer duurt dan één dag. Helaas kunnen we dat niet voor jullie regelen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je na jullie bruiloft nog heel gemakkelijk terug kunt kijken op jullie Best Day Ever. Dat kan met een gastenboek, waarin je alle lieve wensen en grappige foto’s van jullie gasten kunt verzamelen.

Natuurlijk hebben we heel veel klassieke gastenboeken die uitermate geschikt zijn voor dat doel, maar als je een keer wat anders wilt dan zijn onze alternatieve gastenboeken ook een goed idee. Hieronder lichten we onze favoriete alternatieve gastenboeken voor jullie uit!

alternatief-gastenboek-bruiloft-decoratie (2)
Houten frame alternatief gastenboek ‘Rustic Country’

Houten frame alternatief gastenboek

Onze houten frame alternatieve gastenboeken zijn super populair. Niet heel gek natuurlijk, want ze staan prachtig op iedere bruiloft! We hebben twee varianten. Bij de bohemian variant kunnen jullie gasten hun wens op een klein hartje schrijven en dat hartje vervolgens in het frame stoppen. Op die manier krijg je een mooi kunstwerk, dat je na jullie bruiloft op kunt hangen in huis.

Bij de rustieke variant kun je foto’s en labels aan kleine knijpertjes ophangen. Ook dit gastenboek is zeer geschikt om na jullie bruiloft thuis op te hangen!

alternatief-gastenboek-bruiloft-decoratie (3)
Kaarten ‘Advice for the newlyweds’

Wedding wishes

Hebben jullie liever een iets kleiner alternatief gastenboek? Of willen jullie naast jullie grote gastenboek, ook nog wat wenskaartjes neerleggen om de lieve wensen van jullie gasten op te verzamelen? Dan zijn onze ‘Advice for the newlyweds’ kaarten echt iets voor jullie!

Jullie gasten kunnen daarop antwoord geven op een aantal vragen en een tekening van zichzelf maken. Hoe leuk is dat om later terug te zien?!

alternatief-gastenboek-bruiloft-decoratie (4)

‘Date Night Ideas’ alternatief gastenboek

Date night ideas

Ben je op zoek naar een alternatief gastenboek waar je later ook nog echt iets mee kunt doen? Dan is ons ‘Date night ideas’ gastenboek echt iets voor jou! Jullie gasten kunnen daar ideeën opschrijven voor dates die jullie kunnen gaan doen in het eerste jaar als getrouwd stel. Er zitten 50 kaartjes in, dus je hebt bijna elke week wat te doen!

alternatief-gastenboek-bruiloft-decoratie (5)

Alternatief gastenboek ‘Build a Memory’

Puzzels en spelletjes

Houden jullie wel van een spelletje? Dan zijn onze ‘Build a Memory‘ en ons ‘Puzzel‘ gastenboek echt iets voor jullie! Jullie gasten kunnen hun wens schrijven op de meegeleverde houten blokjes of houten puzzelstukjes. Op die manier krijg je een alternatief gastenboek dat er gegarandeerd nog vaak bij gepakt wordt!

Je vindt al onze alternatieve gastenboeken hier.

Gaan jullie voor een klassiek of een alternatief gastenboek?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.