ballonnen-bruiloft
Tips en inspiratie

Ballonnen op je bruiloft

ballonnen-bruiloft

Het is misschien wel de meest traditionele decoratie die er bestaat. En toch is het nog steeds super hip! We hebben het natuurlijk over ballonnen. Als kind werd je er al blij van en geef toe: als je deze ballonnen ziet dat moét je ze toch gewoon hebben voor jullie bruiloft? Dat snappen wij helemaal. In deze blog laten we graag de leukste ballonnen zien die écht niet mogen ontbreken op jullie bruiloft!

ballonnen-bruiloft

Tekst ballonnen bruiloft

Tekst ballonnen zijn perfect voor jullie bruiloft! Je kunt ze gebruiken als decoratie in de feestzaal, tijdens de ceremonie, als ‘welkom’ bij de deur of natuurlijk als accessoire tijdens de fotoshoot! Van Mr ballonnen en Mrs ballonnen in allerlei maten en lettertypes tot I do ballonnen en Love ballonnen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben er ballonnen van!

ballonnen-bruiloft

Mega ballonnen bruiloft

Mega ballonnen zijn super hip! Het zijn echte eyecatchers in jullie bruiloft decoratie en tijdens jullie fotoshoot. Van blanco ballonnen in allerlei kleuren tot mega Mr ballonnen en mega Mrs ballonnen. En natuurlijk onze bestseller: de mega confetti ballon wit!

ballonnen-bruiloft ballonnen-bruiloft

Confetti ballonnen bruiloft

En dan natuurlijk dé trend van dit moment: confetti ballonnen! Want ai, ai, ai, wat zijn ze leuk! En inmiddels ook verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Van gouden confetti ballonnen tot witte confetti ballonnen en de favoriet van dit jaar: roségouden confetti ballonnen. Vul ze met helium en een klein beetje lucht voor het beste effect. Als je de ballon statisch maakt (door ze even over stof heen te wrijven) gaat de confetti van binnen aan de zijkanten kleven (het effect wat je op de foto ziet).

ballonnen-bruiloft

Folieballonnen bruiloft

Nog zo’n favorietje: folieballonnen! Folieballonnen zijn súper makkelijk op te blazen en blijven lekker lang ‘goed’. Daarbij zijn ze verkrijgbaar in hele leuke designs, zoals bijvoorbeeld onze folieballon verlovingsring en folieballonnen met teksten, zoals love. Super cute!

Welke ballonnen mogen niet ontbreken op jullie bruiloft?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.