ballonnenboog (1)
How to, Tips en inspiratie, Trends & thema's

Zo maak je zelf super makkelijk een ballonnenboog!

ballonnenboog
Met een ballonnenboog maak je echt een statement!

Als je aan bruiloft decoratie denkt dan denk je waarschijnlijk al heel snel aan een ballonnenboog. De kleurrijke bogen zijn namelijk al jaren enorm populair! Vroeger werden ze vooral gebruikt bij de ingang, maar tegenwoordig vind je ballonnenbogen vooral terug als muurdecoratie.

Hoe vet staan deze ballonnenbogen bijvoorbeeld boven de taartentafel of als backdrop bij de ceremonie of photobooth? Wij zijn super enthousiast over deze trend en laten je vandaag zien hoe je super makkelijk en snel zelf een ballonnenboog maakt!

ballonnenboog-3
Goud is dit jaar echt een trendkleur en daarom past deze ballonnenboog helemaal bij de trouwdecoratie van dit jaar.

De moderne ballonnenboog

Wat maakt de ballonnenbogen uit de nieuwe collectie nou anders dan de kleurrijke bogen die al jaren populair zijn? Om te beginnen zijn de bogen anders opgebouwd dan vroeger. Zo bestaan onze varianten uit heel veel verschillende soorten ballonnen, zoals folieballonnen, confetti ballonnen, metallic ballonnen en mega ballonnen. Door de verscheidenheid aan formaat, kleur en soort krijg je een super leuk speels effect.

Daarnaast zijn de ballonnenbogen tegenwoordig eigenlijk niet echt bogen meer, maar hebben ze meer de vorm van een halve maan. Dat zorgt er voor dat ze meer opvallen, omdat je aandacht direct getrokken wordt door de asymmetrisch vorm.

ballonnenboog-2
De ballonnenbogen kunnen het beste tegen een muur geplaatst worden.

Waar plaats je een ballonnenboog?

Een prachtige plek voor een ballonnenboog is boven de candy table of de taartentafel. Natuurlijk zijn al die verschillende soorten snoep al een aandachttrekker voor je gasten, maar met een kleurrijke boog erboven wordt het helemaal een eye catcher!

Kleine tip van ons: je kunt de bogen nog veel kleurrijker maken door bladeren toe te voegen. Doordat je de bogen zelf in elkaar zet (alles wat je nodig hebt is meegeleverd), kun je ze heel gemakkelijk stylen. Zo kun je dus bloemen of bladeren toevoegen, maar je kunt ook helemaal zelf bepalen welke ballonnen je waar plaatst. Daardoor past het altijd op jullie trouwlocatie.

ballonnenboog-5
Waan jezelf in tropische sferen met ons knallende roze ballonnenboog!

Welke kleuren zijn er allemaal?

Bij een bruiloft mag je decoratie best opvallen, anders is het natuurlijk zonde. Daarom hebben we onze ballonnenbogen ook in varianten met knallende kleuren, zoals bijvoorbeeld de ‘Ballonnenboog Pink‘. Als je daar groene bladeren aan toevoegt, dan krijg je een tropisch effect. Super leuk voor bruiloften met een zomers of tropical thema!

Maar we hebben nog meer varianten. Zo past de ‘Ballonnenboog Goud‘ perfect bij de decoratie van dit jaar. Eigenlijk alles uit ons trouwthema ‘Gold Wedding‘ gaat mooi samen met deze ballonnenboog. Is roségoud meer je kleur? Dan is de ‘Ballonnenboog Rose Gold‘ echt iets voor jou! Die kun je het beste combineren met de trouwdecoratie uit ons Beautiful Botanics of ons Rose Gold Wedding thema.

Neem vooral een kijkje in ons ballonnenboog thema voor alle varianten.

ballonnenboog-4
Combineer de ballonnenboog met bijvoorbeeld paper fans voor een nóg vetter effect!

Zelf een ballonnenboog maken

Zelf een ballonnenboog maken moeilijk? Nee, joh! Met onze handig DIY pakketten heb je alles bij de hand om zelf gemakkelijk en snel een ballonnenboog te maken. In de video hieronder kun je zien hoe makkelijk dat gaat. De ballonnenboog pakketten bevatten alle ballonnen die je nodig hebt, samen met de accessoires om er een boog van te maken. De ballonnenbogen zijn er in wit, roségoud, goud, zilver, roze, blauw, pastel en regenboog kleuren!

Welke ballonnenboog heeft jullie voorkeur?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *