bedankjes-bruiloft-de-leukste-bedankjes-bruiloft
Tips en inspiratie

De leukste bedankjes voor jullie bruiloft!

Jullie dag is natuurlijk niet compleet zonder jullie gasten. Zij zorgen immers voor een groot deel voor de sfeer van jullie Best Day Ever! Daarom is het wel zo leuk om een bedankje te geven aan het einde van het feest. Wij hebben heel veel verschillende bedankjes in onze shop staan, dus er is sowieso een bruiloft bedankje te vinden dat bij jullie dag aansluit. Hieronder geven we vast een voorproefje van onze bruiloft bedankjes. Kijk je mee?

Bedankjes bruiloft 1. Lippenbalsem bedankje

Zijn jullie op zoek naar een leuk en origineel bruiloft bedankje? Dan zijn onze lippenbalsem bedankjes echt wat voor jullie! Een leuke ‘midnight kiss’ voor jullie gasten! Je kunt onze lippenbalsem bruiloft bedankjes personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen, initialen of trouwdatum. Op die manier wordt jullie bedankje extra persoonlijk!

Bedankjes bruiloft 2. Goedkope trouwbedankjes

Een bruiloft is al duur genoeg, dus waarom dan niet wat besparen op de bruiloft bedankjes? Daarom hebben we ook goedkope trouwbedankjes, zodat je met elk bruiloftsbudget een bruiloft bedankje kunt veroorloven. Onze goedkope bruiloft bedankjes worden als complete DIY verzonden en zijn heel makkelijk zelf te maken. De bedankjes worden namelijk geleverd inclusief snoep en een leuk label!

Bedankjes bruiloft 3. Kant-en-klare bedankjes

Natuurlijk kunnen we jullie bedankjes ook gewoon kant-en-klaar aanleveren. Bij onze kant-en-klare bruiloft bedankjes heb je de keus om ze zelf te maken, of om ze helemaal kant-en-klaar een aantal weken voor de bruiloft geleverd te krijgen. Wel zo makkelijk.

Onze kant-en-klare bedankjes bestaan uit een leuke potje of zakje inclusief een sticker met een leuke spreuk en bijvoorbeeld snoep of iets anders leuks als inhoud.

Bedankjes bruiloft 4. Andere bruiloft bedankjes

Maar we hebben nog veel meer trouwbedankjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke glazen buisjes inclusief inhoud en een leuke sticker? Wedden dat jullie gasten jullie bruiloft nog lang zullen herinneren?!

Op zoek naar leuke bedankjes voor jullie bruiloft?
We verkopen de allerleukste gepersonaliseerde bedankjes, goedkope bedankjes en kant-en-klare bedankjes!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.