bellenblaas-bruiloft
How to, Tips en inspiratie

Bellenblaas bruiloft

bruiloft-decoratie-bellenblaas-bruiloft (3)

Hét moment van de dag is daar: jullie hebben zojuist ‘ja’ tegen elkaar gezegd en zijn nu officieel getrouwd! Door een haag van vrienden en familie lopen jullie naar de taart toe. Dat is toch wel één van de mooiste momenten van de dag! En natuurlijk wil je dan wel dat dat prachtige moment zo mooi mogelijk wordt vastgelegd door jullie fotograaf.

Dat kan door jullie vrienden en familie confetti te laten gooien, maar de meeste locatie zijn daar (i.v.m. de troep) niet zo blij mee. Een goed alternatief is bellenblaas. Je hebt dan namelijk geen rotzooi en toch hele mooie trouwfoto’s! Hieronder lichten we onze favoriete bellenblaas uit.

bellenblaas-bruiloft-bruiloft-decoratie (1)

Hartjes bellenblaas

Natuurlijk is het wel zo leuk om met de bellenblaas in het romantische thema te blijven van jullie bruiloft. Dat kan met onze hartjes bellenblaas. We hebben heel veel verschillende soorten, van bellenblaas ‘Pink Hearts’, tot bellenblaas ‘White Hearts’.

Je kunt het beste de bellenblaas alvast op de stoelen neerleggen, voordat jullie gasten gaan zitten bij de ceremonie. Op die manier weet iedereen al wat de bedoeling is en kunnen ze na het jawoord direct blazen tot ze er bij neervallen!

bellenblaas-bruiloft-bruiloft-decoratie

Bellenblaas champagneglas

Er gaat niks boven champagne tijdens jullie huwelijk, dus waarom zou de bellenblaas daar niet bij kunnen aansluiten? We hebben ze in verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld onze ‘Party Bubbles’ en onze ‘Bellenblaas champagneglas’.

bellenblaas-bruiloft-bruiloft-decoratie (2)

Gepersonaliseerde posters

Eerder gaf ik aan dat je de bellenblaas al op de stoel kunt leggen voor de ceremonie, maar je kunt ze ook mooi in een bak neerzetten zodat jullie gasten ze zelf kunnen pakken. Daarboven kun je dan zo’n mooie gepersonaliseerde poster hangen, zodat iedereen direct weet wat de bedoeling is! We hebben ze in twee varianten: ‘Flowers’ en ‘Dots’.

Gaan jullie voor confetti of voor bellenblaas?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *