bruiloft-trend-2018-doorzichtig
Trends & thema's

Bruiloft trend 2018: doorzichtige decoratie

bruiloft-trend-2018-doorzichtig

Industriële bruiloften zijn één van de bruiloft trends 2018. Kenmerkend voor die trend zijn industriële locaties, zoals een oude fabriekshal en bruiloft decoratie met veel marmer. Super strak en perfect voor moderne bruidsparen. Wat ook heel goed bij deze trend past, is ‘doorzichtige’ trouwdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan transparante stoelen voor tijdens de ceremonie en het diner. Maar ook aan bruiloft decoratie, gemaakt van acryl. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige acryl ringdoosjes en enveloppendoos?

bruiloft-trend-2018-doorzichtig

Transparant & Botanical

Je kunt deze trend perfect combineren met de botanical trend. Het groen van de bladeren komt nog mooier naar voren tegen het transparante acryl van ons ringdoosje maidenhair fern. Vul hem bijvoorbeeld met mos, blaadjes of twijgjes voor een fijne botanical uitstraling. En maak ‘m extra persoonlijk door jullie initialen erop te laten zetten! En wat dacht je van onze acryl wensbox botanical? Perfect om te gebruiken als enveloppendoos of alternatief gastenboek. En na jullie bruiloft kunnen jullie ‘m gebruiken om de leukste spulletjes van jullie grote dag in te bewaren!

bruiloft-trend-2018-doorzichtig

Doorzichtige ringdoosjes van acryl

Maar we hebben nog veel meer acryl ringdoosjes, zoals dit the adventure begins ringdoosje en het ringdoosje arrow. Ze zijn allemaal te personaliseren met jullie namen of initialen, voor een extra persoonlijke touch. Ze kunt ze vullen met van alles! Check al onze acryl ringdoosjes op onze ringdoosjes pagina.

bruiloft-trend-2018-doorzichtig

Glazen whiskyflesjes

Maar glas is natuurlijk ook doorzichtig! En laat dat nou ook net een geliefd materiaal zijn voor trouwartikelen. Deze leuke glazen whiskyflesjes botanical en de whiskyflesjes old school zijn super leuke cadeautjes voor het bruidspaar, de groomsmen of de bridesmaids. Mocht het je allemaal iets teveel worden op de bruiloft, dan doet een slokje whisky wonderen!

Whisky glazen

Of wat dacht je van een toast met je groomsmen op de grote dag? Kan perfect met onze leuke whisky glazen, zoals dit whisky glas Modern Text Etching en het whisky glas Old Fashioned. Je kunt ze personaliseren met je naam en de namen van je groomsmen.

Wat vind jij van deze bruiloft trend 2018?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.