bruiloft-decorate-rustic-country
Trends & thema's

Bruiloft trend 2018: Rustic Country

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Waarschijnlijk heb je het al gelezen in onze blog over dé bruiloft trends 2018: één van de grootste trends dit jaar is ‘Rustic Country’. Een mooie trend die perfect past bij een heleboel Nederlandse trouwlocaties. En met onze Rustic Country collectie tover je elke trouwlocatie in mum van tijd om tot een barn sprookje. Met veel kraft, hout en bloemen is het een erg romantische collectie geworden. Een leuke tegenhanger met de strakke bruiloft trends van dit moment: geometric & marmer. We laten je snel de allermooiste producten voor deze trend zien!
bruiloft-trend-2018-rustic-country

Gastenboek bruiloft

De Rustic Country collectie bevat een heleboel mooie nieuwe gastenboeken, voor de allerliefste wensen van jullie gasten. Van het houten frame gastenboek (een super leuk alternatief gastenboek!) tot ons enveloppen gastenboek, die geleverd wordt inclusief enveloppen en kaartjes. En dit zijn slechts twee van de leuke gastenboeken uit deze collectie, er zijn er nog veel meer!

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Bedankjes bruiloft

En wat dacht je van deze leuke bedankjes? De Let love sparkle sterretjes zijn echte bestsellers en wij snappen heel goed waarom. Geef jullie gasten allemaal een sterretje en Let Love Sparkle! Aan het einde van de avond kunnen jullie dan door een erehaag van sterretjes naar jullie trouwauto lopen en als getrouwd stel de huwelijksnacht in rijden. Verwachten jullie een echt knalfeest? Geef jullie gasten dan een hangover recovery kit mee naar huis, die je vult met katerwater en een paracetamolletje.

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Donut wall & cake toppers

Natuurlijk denken we ook aan de inwendige mens. Donut walls zijn super hip én een goed alternatief voor een bruidstaart. En zeg nou zelf: hoe leuk ziet deze donut wall eruit? Wij krijgen er spontaan honger van! Gaan jullie toch voor zo’n prachtige bruidstaart? (Of nog beter: voor een donut wall én een bruidstaart?) Maak ‘m dan helemaal af met deze mooie love cake topper.

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Bruiloft decoratie

Natuurlijk hebben we ook prachtige bruiloft decoratie ingeslagen. Versier bijvoorbeeld jullie stoelen tijdens de ceremonie of het diner met deze leuke bride & groom bordjes. Hebben jullie een bruidsmeisje of bruidsjonkertje? Laat ze dan voor de bruid uitlopen met dit té schattige ‘Here comes the bride’ sign! Wedden dat alle gasten in een ‘aaaaah’ uitbarsten? Enne, het staat ook súper schattig op alle trouwfoto’s en de trouwfilm!

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Save the date & enveloppendoos

Laat jullie gasten dé datum van het jaar alvast vastleggen in hun agenda met deze leuke save the date kaartjes! Because you’re tying the knot! Zodra de gasten de kaartjes openen, trekken ze een knoopje in het touw. Té leuk, toch?! De kaartjes die jullie zelf op de bruiloft krijgen, kun je verzamelen (en daarna veilig opbergen) in deze leuke enveloppendoos.

bruiloft-trend-2018-rustic-country

Photobooth bruiloft

Maak de leukste foto’s met familie en vrienden met deze leuke photobooth props en de photobooth backdrop! Jullie maken vast ook wat standaard familiefoto’s (voor bij je ouders op de schoorsteenmantel 😉 ), maar die gekke photobooth foto’s zijn veel leuker om zelf terug te kijken!

Wat vind jij van deze bruiloft trend 2018?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.