bruiloft-decoratie-gold-wedding-slider
Trends & thema's

Bruiloft trend 2019: Gold Wedding

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding

Eén van de grootste bruiloft trends van dit jaar is de kleur goud. In het thema ‘Gold Wedding’ hebben we de mooiste gouden decoratie samengevoegd in een stijlvolle collectie. Van donut walls tot kransen en van slingers tot cake toppers: in dit thema vind je het allemaal! Hieronder lichten we de favoriete producten uit de ‘Gold Wedding’ collectie voor je uit.

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding-4

Donut Wall ‘Gold Wedding’

Zijn er mensen die niet blij worden van donuts? Wij kunnen het ons niet voorstellen! En natuurlijk zijn donuts, door de ronde vorm en de gelijkenissen met een trouwring, ook een perfect symbool voor jullie liefde!

Des te meer een reden om jullie gasten eens lekker te verwennen met deze zoete lekkernijen! En dankzij de Mega Donut Wall in de ‘Gold Wedding’ collectie, kunnen je gasten er misschien wel twee meepikken!

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding-5

Autosticker ‘Just Married’

In 2019 komen bruidsparen helaas niet meer weg met alleen een jaarvoorraad ananas uit blik achter de auto. Hippe autodecoratie is namelijk een trend dit jaar en dat merk je bijvoorbeeld ook aan de autodecoratie kits die we bij onze leveranciers konden inkopen.

Maar mocht je dat allemaal net iets te veel zijn, dan kun je ook gaan voor deze super strakke autosticker met de tekst ‘Just Married’. Perfect om op de auto te plakken, vlak voordat jullie wegrijden van de trouwceremonie!

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding-6

Gouden frame Gold Wedding

Dit gouden frame is echt multifunctioneel! Je kunt het heel gemakkelijk gebruiken als tafelnummer, maar mocht je dat liever niet willen dan kun je er ook een foto van jullie inzetten. Op die manier is het de perfecte tafeldecoratie.

En dit prachtige decoratiestuk gooi je na jullie bruiloft natuurlijk niet weg! Je kunt het namelijk nog jaren op de kast laten staan in jullie huis, met daarin jullie mooiste trouwfoto. Een prachtig aandenken!

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding-2

Gouden ‘Date Jar’ Gold Wedding

Ook na jullie bruiloft is het belangrijk dat jullie de romantiek er een beetje inhouden. En hoe leuk zou het zijn als jullie gasten daarbij zouden kunnen helpen? Dat kun je heel gemakkelijk voor elkaar krijgen met deze leuke Date Jar.

Daarin kunnen al jullie gasten een briefje stoppen met daarop een idee voor een date. Al die verschillende dates kunnen jullie vervolgens in jullie eerste jaar als getrouwd stel uitvoeren. Hoe leuk is dat?

bruiloft-decoratie-blog-gold-wedding-7

Houten kransen ‘Mr & Mrs’ Gold Wedding

Houten kransen zijn dit jaar echt een trend! Een voorbeeld daarvan zijn deze geweldige Mr & Mrs kransen! Die staan prachtig als decoratie boven de eettafel of als backdrop bij bijvoorbeeld de ceremonie. Om ze een extra botanische touche te geven, kun je ze zelf afwerken met groen.

Wat vinden jullie van de ‘Gold Wedding’ collectie?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.