beautiful-botanics
Trends & thema's

Bruiloft trend 2017: Beautiful Botanics

beautiful-botanics

In onze blog over de 11 allerleukste bruiloft trends van 2017 kon je het al lezen: één van die trends is ‘groen’! Niet bepaald de eerste kleur waar je aan denkt bij een romantische bruiloft, maar groen kan echt héél gaaf zijn. Dat bewijst onze nieuwe collectie ‘Beautiful Botanics’ wel! De collectie zit vol prachtige bladeren, groentinten en koperkleuren. Vandaag vertellen we je hoe je deze trend kan verwerken in jullie bruiloft!

originele-gastenboekenbeautiful-botanics

Originele gastenboeken

De Beautiful Botanics collectie bevat echt práchtige gastenboeken! Als eerste het mason jar gastenboek, een hele mooie opvolger van het zéér populaire houten frame gastenboek. De mason jar met roségouden deksel bevat 100 houten hartjes waar jullie gasten iets liefs op kunnen schrijven. En als tweede het Build a Memory gastenboek, dat zelfs een prijs gewonnen heeft in Engeland! Hij is dan ook wel héél erg leuk! De 72 blokjes vormen een super tof Jenga spel. Het derde originele gastenboek is een houten wensboom, waar je 70 houten hartjes in kunt hangen. En als laatste is er nog een prachtig klassiek roségouden gastenboek toegevoegd. Wij zijn fan!

beautiful-botanics

Prachtige decoratie

En ook qua decoratie is deze collectie echt fantastisch! Zo bevat hij natúúrlijk decoratie klimop om op te hangen of als tafeldecoratie. Maar ook prachtige Mr & Mrs bordjes voor aan jullie stoelen of aan de muur en een roségouden Just Married slinger. Roségoud is echt een kleur die je heel goed kan combineren met de groene tinten uit deze collectie. Dat maakt het allemaal toch nét even wat meer romantisch! Dé hit qua decoratie zijn toch wel de mega confetti ballonnen, die super populair zijn! De tafeldecoratie maak je helemaal af met deze schattige houten hartjes confetti. En het love kratje kun je gebruiken op heel veel manieren! Bijvoorbeeld om je confetti cones in uit te stallen!

beautiful-botanicsbeautiful-botanics

Save the date magneten & tamboerijnen!

Nog meer populaire toppers uit deze collectie: de houten Save the Date magneten. Super mooi en een hele originele Save the Date kaart voor jullie gasten! Ook lampjes mogen niet ontbreken in deze trend: de lichtjesslinger verwerk je heel mooi tussen de bladeren of in hippe mason jars voor een super hip effect! De tamboerijnen zijn een super goed alternatief voor als er op de trouwlocatie geen confetti gebruikt mag worden en je bellenblaas ook niet zo ziet zitten. Zie je het al voor je? Terwijl jullie na de ceremonie naar buiten wandelen, word je begroet door jullie gasten met keihard gerinkel. Super gaaf! En daarna gaan jullie natuurlijk aan de taart mét de hippe roségouden Best Day Ever servetten! Proost! Op jullie kersverse huwelijk!

beautiful-botanics

Je shopt onze Beautiful Botanics collectie hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *