Trends & thema's

Bruiloft trend 2018: Geometric Wedding

Het is dé trend van dit moment: Geometric Weddings! Geometric vormen komen daarom overal in terug! Als printje op je gastenboek, maar ook als super gaaf centrepiece voor op tafel. En wat dacht je van zo’n prachtig geometric ringdoosje? Wij zijn fan!

Geometric Centrepiece

De Geometric collectie bevat prachtige centrepieces. Dat komt omdat je de Geometric trend heel mooi kunt doorvoeren in bijvoorbeeld de tafeldecoratie. We hebben daarvoor verschillende producten in onze shop staan, zoals bijvoorbeeld de bovenstaande Geometric Kandelaar of de Geometric Waxinelichthouder. Alle geometric centrepieces worden per 2 stuks geleverd, dus je hebt er weinig nodig om je dinertafel of candy table helemaal aan te kleden!

Onze ‘Colour Block Marble’ collectie

Een collectie die helemaal aansluit bij de Geometric trend is de ‘Colour Block Marble’ collectie. Daarin zit heel veel verschillende tafeldecoratie, zoals bijvoorbeeld hippe servetten en bordjes. Bij die collectie wordt gebruik gemaakt van frisse kleuren zoals mint en peach in combinatie met het industriële marmer. Super gaaf!

Geometric ringdoosjes

Natuurlijk komt de Geometric trend niet alleen maar terug in de tafeldecoratie, maar ook in bijvoorbeeld de ringdoosjes. Twee mooie voorbeelden daarvan zijn de ‘Geometric Terrarium ringdoosjes‘ en het ‘Houten ringdoosje Geo Monogram‘.

Daarnaast hebben we ook nog heel veel andere producten die helemaal aansluiten bij de Geometric trends, zoals bijvoorbeeld een enveloppendoos en een gastenboek.

Je shopt onze ‘Geometric Wedding’ collectie hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.