bruiloft-trends-2017
Blog, Trends & thema's

Dé 11 allerleukste bruiloft trends van 2017!

bruiloft-trends-2017

Wat zijn nou de allerleukste bruiloft trends van 2017? Wij gingen op zoek en lazen urenlang blogs en artikelen uit Amerika (dé plek voor hippe bruiloft decoratie) en Nederland. De 11 leukste bruiloft trends delen we natúúrlijk met jullie!

Bruiloft trendkleuren 2017

blush-wedding

1. Blush

Dé bruiloft trendkleur van 2017 is blush. Blush is een prachtige, poederroze kleur die perfect past bij bruiloften! Je kunt de kleur terug laten komen in jullie decoratie (met onze prachtige Geo Blush collectie), maar echte daredevils gaan natuurlijk voor een blush trouwjurk! Wees niet bang dat je een suikerspin wordt; een blush trouwjurk kan echt práchtig zijn! Vind je het toch een beetje gewaagd? Kies dan zelf een prachtige witte jurk uit en laat je bruidsmeisjes blush jurkjes dragen. Dat geeft een súper mooi effect op jullie trouwfoto’s!

Shop deze trend!

beautiful-botanics

2. Groen & Naturel kleuren

Dé andere grote bruiloft trend van 2017 wat betreft kleuren is groen! Nu denk je misschien: groén? Dat is één van de minst romantische kleuren die ik kan bedenken! Maar groen kan echt héél mooi zijn op een bruiloft! In 2017 zul je vooral groenaccenten gaan zien in bladeren. Die passen heel erg mooi bij een bohemian bruiloft. Bladeren zijn prachtige accenten op jullie bruidstaart, aan de stoelen of als backdrop bij de photobooth. De groene kleur gaat in 2017 vooral gecombineerd worden met zachte grijs- en bruintinten. Wij zijn fan!

Shop deze trend!

bruiloft-trends

3. Metallics (goud)

Een andere kleur die we veel gaan zien in 2017 is ‘metallic’. En dan vooral goud. Industrial weddings zijn namelijk helemaal hip en daar past goud heel goed bij! Zeker als je het combineert met zachte grijstinten. Het gevaar van goud is natuurlijk altijd dat het snel over the top is. Gebruik metallic kleuren daarom vooral voor de centrepieces op de tafels en accenten.

Shop deze trend!

Bruiloft thema’s 2017

bruiloft-trends

4. Boho Wedding

Bohemian weddings blijven hip in 2017! Gelukkig maar, want wij waren nog lang niet klaar met deze trend! Droom je van lange, kanten jurken, fleurige bloemen, trouwen in een boomgaard, lange tafels voor heerlijk eten en jullie huwelijksnacht in een tent? Dan is een boho wedding echt iets voor jullie!

Shop deze trend!

barn-wedding

barn-wedding

5. Barn Wedding

Een barn wedding of farmer wedding is echt helemaal hip! Stel je een oude houten schuur of boerderij voor, met veel lichtjes, bloemen en een candy table met houten boomschijven onder de bruidstaarten. Een barn wedding leent zich perfect voor herfst en winter bruiloften (dan komen de lichtjes nog meer tot z’n recht!), maar ook in de lente en zomer is het natuurlijk een heerlijk thema. Gooi de (stal)deuren open, hang overal lampionnen op en regel een naked wedding cake. Dit is echt een héél tof thema!

Shop dit thema!

bruiloft-trends

6. Industrieel

Vorig jaar zag je dit thema al voorzichtig opkomen en gingen bruidsparen vaker foto’s maken op een industriële locatie. Maar in 2017 is het een dikke trend: industrial weddings! En nee, dat is helemaal niet onromantisch! Sterker nog, het geeft ineens een heleboel mogelijkheden! Geef je trouwfeest bijvoorbeeld in een bierbrouwerij of een andere vette locatie waar je misschien niet meteen aan denkt bij het woord ‘trouwlocatie’. Dit thema bevat veel grijstinten en maak je af met koperkleuren en groen. En vergeet de lichtjes niet! Een toffe prikkabel is echt onmisbaar op een industrial wedding!

Shop deze trend!

bruiloft-trends

7. Floral & Forest

Hoe romantisch wil je het hebben? Naast de groentinten, bladeren en naturel kleuren zijn ook de floral printjes nog steeds hip! Deze trend is perfect te combineren met een forest, woodland of boho wedding. Kleurrijke tropical kleuren als fuchsia kun je namelijk heel goed combineren met donkergroen, beige en bruin. Maar iets zachter oudroze en paars staat ook heel erg mooi in combinatie met forest groen. Houten producten maken dit thema echt af! En het is natuurlijk helemaal perfect als je in het bos gaat trouwen!

Shop deze trend!

Bruiloft trends 2017

Nog een paar kleine trends die te leuk zijn om niet te delen!

8. First look

Nog een trend die al voorzichtig begon in 2016: de first look! Of – hoe wij het in de wandelgangen stiekem noemen – het ‘eerste moment’. Maak er een groots moment van met familie en vrienden of houd het juist intiem met alleen jullie twee (en de foto- en videograaf). Enne, dat hoeft niet per se in de gang, hè? Sterker nog, daar maak je de foto- en videograaf vaak niet heel blij mee (donker!). Laat je aanstaande lekker aanbellen en doe de voordeur open of doe hip en breng de first look naar de achtertuin! Laat je aanstaande met z’n rug naar je toe staan en tik ‘m op de rug als hij of zij om mag draaien. Surprise! Mooie beelden gegarandeerd!

9. Unplugged wedding

Een trend waar je jullie foto- en videograaf héél blij mee gaat maken: een unplugged wedding! Ken je die foto’s van de binnenkomst van de bruid waarin alle tantes, vriendinnen en ouders met hun mobieltjes in het gangpad hangen? Zwáár irritant en het maakt jullie foto’s er niet bepaald mooier op! Laat de ambtenaar aan het begin van de ceremonie aangeven dat jullie graag een unplugged ceremonie willen of hang hippe krijtbordjes op met de mededeling.

10Big entrance

Oké, deze trend is niet voor iedereen weggelegd, maar mensen die niet graag in de belangstelling staan, gaan het sowieso zwaar krijgen op hun bruiloft. De trend van 2017: maak een groots entree op jullie party! Spring door een papieren wand heen of laat jullie ceremoniemeesters (én getuigen én ouders, hoe meer hoe beter) confetti kanonnen knallen tijdens een knaller (ha!) van een openingsdans!

11. Big party!

Jazeker, 2017 is hét jaar van de knállende trouwfeesten! Het kan dit jaar niet gek genoeg! Huur een band in, laat de DJ een LED-vloer meenemen of huur een extra saxofonist in. Jullie trouwfeest zal tot de vroege uurtjes doorgaan!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.