bruiloft-trends-2018
Trends & thema's

Bruiloft trends 2018

bruiloft-trends-2018

Het nieuwe jaar is begonnen en alle aanstaande bruiden van dit moment vragen zich maar één ding af: wat zijn de bruiloft trends 2018?! Ook dit jaar gingen we weer op zoek voor jullie en bekeken urenlang Amerikaanse blogs, beurzen en leveranciers. We praten jullie helemaal bij over dé bruiloft trends 2018!

Bruiloft trends 2018: thema’s

bruiloft-trends-2018

Rustic Country

Vorig jaar zagen we de Barn wedding al bij de bruiloft trends voorbij komen, maar dit jaar kun je er niet meer omheen: Rustic country weddings zijn super hip! Denk aan een boerderij of oude schuur als trouwlocatie met als decoratie bloemen, hout & kraft. We love it! En deze bruiloft trend past perfect bij een heleboel Nederlandse trouwlocaties.

Shop deze bruiloft trend 2018!

bruiloft-trends-2018

Geometric

Nog een grote trend van dit jaar: geometric! Vorig jaar was de industriële trend al super hip en dit jaar combineren we dat met geometrische vormen. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bruiloft, maar geloof ons, het is práchtig! Van ringdoosjes tot geometric centrepieces: het mag allemaal! Deze trend combineert super met de industriële, marmeren óf botanische trend. Dus mix & match zouden we zeggen!

Shop deze bruiloft trend 2018!

bruiloft-trends-2018

Marmer

Goed nieuws voor alle marmer fans: die trend blijft! En zoals je ziet, kun je ‘m super goed combineren met de geometric trend! De marmer trend past perfect bij bruiloften met een industriële trouwlocatie. Marmer kun je in al je bruiloft decoratie laten terugkomen. Natuurlijk in je tafeldecoratie, maar ook ons marmeren gastenboek is een echte bestseller! Deze bruiloft trend kunt je perfect combineren met metallic kleuren, zoals goud en zilver.

Shop deze bruiloft trend 2018!

bruiloft-trends-2018

Kleurrijke bloemen

Nog een grote bruiloft trend van 2018: bloemen! We gaan dit jaar overal kleurrijke bloemen terugzien. Als tafeldecoratie, op de taart, als backdrop en als hangende decoratie boven de tafel. Je kunt dit jaar niet genoeg bloemen hebben op je bruiloft! Ook deze trend kun je weer perfect combineren, bijvoorbeeld met de geometric trend of de botanical trend.

Shop deze bruiloft trend 2018!

Bruiloft trends 2018: kleuren

bruiloft-trends-2018

Koper & roségoud

Roségoud was eigenlijk al niet meer weg te denken uit de bruiloft trends en ook dit jaar is de kleur koper/roségoud helemaal hip! Wij worden zo blij van roségoud! Je kunt het namelijk met élke andere trend combineren. Het past perfect bij een botanical wedding, maar de trend wordt ook graag gecombineerd met geometeric en industrial. Roségoud is warmer dan gewoon goud en daarom is je decoratie al snel veel gezelliger.

Shop deze bruiloft trend 2018!

bruiloft-trends-2018

Navy blauw

Nog een kleur die het helemaal wordt dit trouwseizoen: navy blauw! Een prachtige, diepblauwe kleur. Erg mooi te combineren met bijvoorbeeld geel, goud of oud-roze. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n prachtige navy blauwe kimono? Of onze papieren tafeldecoratie in navy blauw?

bruiloft-trends-2018

Doorzichtig

Niet echt een kleur natuurlijk, maar transparante bruiloft decoratie is helemaal hip! Denk bijvoorbeeld aan transparante stoelen tijdens de trouwceremonie (leuk bij industriële trouwlocaties!) of natuurlijk aan onze doorzichtige ringdoosjes en enveloppendoos. Deze trend kun je perfect combineren met de industriële bruiloft trend en de botanical trend.

Bruiloft trends 2018: overige trends

bruiloft-trends-2018

Intieme bruiloft

Intieme bruiloften zijn hip! En dat is niet alleen heel fijn voor je portemonnee, maar dat is ook nog eens heel romantisch. Geen feest met honderden gasten die je amper kent, maar een intieme bruiloft met de mensen die je het liefste bij je hebt. En dat schept mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een trouwceremonie op een originele plek, zoals een boot. En de saaie trouwreceptie kun je meteen van de planning schrappen. Nee, jij gaat heerlijk urenlang tafelen met je familie en vrienden. Wij zijn erg fan van deze trend!

bruiloft-trends-2018

Wedding wreaths

Nog een trend die we overal terug zien komen: wreaths! Groene kransen of kransen van hout, het maakt niet uit. Wedding wreaths zijn hip! Je kunt ze zelf maken van bijvoorbeeld een hoepel, met bloemen en bladeren. Of je koopt bruiloft decoratie waar al een wreath in zit, zoals deze stoeldecoratie Mr & Mrs!

bruiloft-trends-2018

Backdrops

De laatste bruiloft trend 2018? Backdrops! Je kunt ze gebruiken bij de photobooth, maar bijvoorbeeld ook als achtergrond voor bij de ceremonie. Dat levert super leuke foto’s op! Natuurlijk kun je een slinger als backdrop gebruiken, maar wij verkopen ook speciale backdrops, in metallic kleuren of met bloemetjes. Super leuk!

Shop deze bruiloft trend 2018!

Wat is jouw favoriete bruiloft trend 2018?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.