bruiloft-trends-2019

2019 is begonnen en het nieuwe trouwseizoen staat voor de deur. Hoog tijd om jullie helemaal bij te praten over de nieuwe bruiloft trends 2019! We zitten er weer bovenop en doen er alles aan om bruiloft decoratie volgens de laatste trends zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor jullie. En wauw, wat zijn de bruiloft trends van dit jaar moooooooi! We kunnen echt niet wachten om jullie onze nieuwe collecties te laten zien. Dus laten we snel beginnen: dit zijn DE bruiloft trends van 2019!

bruiloft-trends-2019-goud

Bruiloft trend #1: Goud

Dé kleur van 2019 is zonder twijfel goud. Deze feestelijke kleur is weer helemaal terug en dat vinden wij helemaal niet erg. Goud kun je namelijk met alles combineren en maakt je bruiloft decoratie in één klap veel meer feestelijk. Dit jaar zien we goud vooral veel terug in combinatie met wit. En dat leverde ons 2 hele nieuwe collecties vol prachtige bruiloft decoratie op: Gold Wedding en White & Gold Wedding.

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-lila

Bruiloft trend #2: Lila

Maar ook pastelkleuren behoren echt tot de bruiloft trends van 2019. Zo zien we voor het eerst de kleur lila entree maken. In combinatie met het warme roségoud is dat echt een prachtig plaatje. Lila is een heel zachte kleur, die perfect past bij bruidsparen die voor een romantisch thema willen gaan. Wij zijn super enthousiast!

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-decoratie-2019-dusty-blue

Bruiloft trend #3: Dusty Blue

Nog een pastelkleur die we dit jaar terugzien bij de bruiloft trends: dusty blue. Deze poederblauwe kleur geeft een hele lieve en romantische uitstraling. En natuurlijk wordt hij gecombineerd met dé andere trendkleur van 2019: goud! Wij kunnen niet anders dan hier héél enthousiast van worden!

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-italian-vineyard

Bruiloft trend #4: Italian Vineyard

Stel je eens voor: je bent net getrouwd met de liefde van je leven. De ceremonie was lekker buiten en nu staat er een top diner op de planning. Samen met jullie allerliefste familie en vrienden dineren jullie aan lange tafels tussen de wijnbomen. Kan het nog beter? Wij denken van niet. Wij worden dan ook heel blij van deze bruiloft trend van 2019: Italian Vineyard.

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-tropical

Bruiloft trend #5: Tropical

De tropical trend zagen we vorig jaar al een beetje aankomen, maar dit jaar is ‘ie sterker dan ooit. Perfect voor een heerlijk zomerse bruiloft! Deze trend kun je goed combineren met de kleuren pastelroze en roségoud. Natuurlijk werk je het geheel af met veel groen, zoals onze tropische bladeren en decoratie klimop. Wij zeggen: kom maar door met die zon!

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-ballonnenbogen

Bruiloft trend #6: Ballonnenbogen

Vroeger kregen we vooral de kriebels bij het woord ‘ballonnenboog’, maar tegenwoordig worden ze zó goed gestyled dat we helemaal om zijn. Ballonnenbogen zijn super hip! De truc is om veel verschillende maten, kleuren en designs te gebruiken. Voor een extra finishing touch kun je de ballonnenboog afwerken met wat groen. Ballonnenbogen zijn perfect voor boven de tafel of als backdrop bij de photobooth of ceremonie.

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-kransen

Bruiloft trend #7: Kransen

Nog een bruiloft trend van 2019: kransen. Kransen staan prachtig boven de tafel of aan de muur. Of je gebruikt ze als stoeldecoratie. Zo vet! We hebben ze in hout en metaal. Voor een extra WOW effect kun je ze afwerken met bloemen en groen.

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-walls

Bruiloft trend #8: Walls

Vorig jaar maakten we al een voorzichtig begin met de donut wall, maar dit jaar pakken we het grootser aan. Letterlijk, want we hebben nu een mega donut wall in het assortiment en die is me toch een partijtje vet. Maar er is meer. Zo hebben we nu ook een prosecco wall (hoe gaaf is dat?) en een candy wall waar jullie de gasten mee kunnen verwennen. Ja, deze bruiloft trend van 2019 zorgt gegarandeerd voor een WOW effect!

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-backdrops

Bruiloft trend #9: Backdrops

De backdrops zagen we vorig jaar ook al voorzichtig omhoog komen, maar dit jaar is deze bruiloft trend groter dan ooit! En wij zijn maar al te blij dat deze Amerikaanse trend is over komen waaien naar hier, want ai, ai, ai, wat ziet dat er toch gaaf uit. Zagen we de backdrops eerder vooral als toffe achtergrond bij de photobooth, nu zien we ze ook veel als achtergrond bij de ceremonie. Want hoe vet worden je trouwfoto’s van het ja-woord als je zo’n vette backdrop achter je hebt hangen? Héél vet, kunnen we jullie vertellen!

Shop deze bruiloft trend 2019

bruiloft-trends-2019-autodecoratie

Bruiloft trend #10: Autodecoratie

Last but not least: autodecoratie. Want nee, we komen er niet meer vanaf met alleen wat rammelende blikjes achter de trouwauto. Volgens de bruilof trends van 2019 decoreren we nu de héle trouwauto. Want iedereen mag weten dat jullie net getrouwd zijn. Dus plak zo’n toffe autosticker op de achterruit of koop een complete decoratiekit zodat je in één keer klaar bent. Super vet!

Shop deze bruiloft trend 2019

Wat vinden jullie van de bruiloft trends van 2019?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!