cadeaus-bruidsmeisjes
Tips en inspiratie

5x de allerleukste cadeaus voor je bruidsmeisje!

cadeau-bruidsmeisje

Heb je nog geen idee hoe jij je bruidsmeisjes gaat vragen? Geen zorgen, want wij hebben ideeën genoeg! Voor deze blog hebben we de 5 allerleukste cadeautjes voor je bruidsmeisjes verzameld! Van opvouwbare ballerina’s tot spiegeltjes en van sieradendoosjes tot kimono’s. Je bruidsmeisjes zijn op de dag zelf druk in de weer met slepen omhoog houden, make-up bijwerken en ‘ondersteuning bij bruiden met hoge nood’ ( 😉 ) dus je mag ze best even verwennen met iets moois!

cadeau-bruidsmeisje

1. Opvouwbare ballerina’s

Deze opvouwbare ballerina’s zijn het perfecte cadeau voor je bruidsmeisjes, ceremoniemeester of getuigen! Want na een hele dag rennen en vliegen staat er nog een knalfeest op de planning! En waarschijnlijk kunnen de voetjes dat inmiddels niet meer aan…

Hoe fijn is het dan als je deze opvouwbare ballerina’s uit het gepersonaliseerde tasje kunt toveren en je hakken aan de kant kunt gooien? Heerlijk, en hartstikke verdiend! Met deze stijlvolle flatjes kun je weer even door!

cadeau-bruidsmeisje

2. Een zakspiegeltje

Oké, oké, we geven het toe: wij, vrouwen, kijken iéts te vaak in de spiegel. Zéker op een bruiloft! Daarom is dit gepersonaliseerde zakspiegeltje het perfecte cadeautje voor je bruidsmeisjes, getuigen, (schoon)moeder of ceremoniemeester.

cadeau-bruidsmeisje

3. Toilettas

Dit toilettasje is een super leuk cadeautje voor je bruidsmeisjes! Perfect om op de dag zelf te vullen met wat Eerste Hulp Bij Bruiloften spulletjes, zoals deodorant, mondspray en poeder.

cadeau-bruidsmeisje

4. Kledinghanger of sieradendoos

It’s all about the details! Hoe gaaf is het als je bruidsmeisje haar jurk al tijden klaar heeft hangen op deze gepersonaliseerde kledinghanger? Of geef haar een gepersonaliseerde sieradendoos met een mooi sieraad dat ze op de dag zelf kan dragen!

cadeau-bruidsmeisje

5. Kimono

Als bruid sta je al vanaf ’s ochtends vroeg in de belangstelling. Je haar en make-up wordt gedaan en misschien lopen er ook al een fotograaf en videograaf om je heen. Daarom is het wel zo leuk als je er een beetje mooi uitziet en je niet op alle foto’s een Mickey Mouse pyjama aan hebt 😉

En hoe gaaf is het dan als jij en je bruidsmeisjes allemaal van deze prachtige kimono’s aan hebben? We hebben ze in allerlei kleuren en tinten, zodat jij bijvoorbeeld een nét iets andere kimono aan kan dan je bruidsmeisjes. Prachtig!

Maar we hebben nog veel meer!
Bekijk al onze cadeaus voor bruidsmeisjes!

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.