cadeau-bruiloft
Tips en inspiratie

19x cadeaus voor ‘n bruiloft

cadeau-bruidspaarHeb je binnenkort een bruiloft en heb je geen idee wat je voor het bruidspaar mee moet nemen? Geen paniek! Wij verzamelden de 19 leukste cadeaus voor een bruiloft voor je. Van een Wedding Memories box tot weddingplanners en mokken. Van deze prachtige cadeaus wordt ieder bruidspaar blij!

cadeau-bruidspaar

1. Wedding Memories box

WAUW! Deze ‘Wedding Memories’ box is het perfecte cadeau voor ieder bruidspaar! Hierin kan het bruidspaar alle mooie herinneringen aan hun bruiloft bewaren.

2. Mr & Mrs fund money jar 

Geef het bruidspaar een Mr & Mrs fund money jar: een super leuke spaarpot, waarin ze kunnen sparen voor hun bruiloft of natuurlijk voor hun huwelijksreis. Stop er zelf alvast wat kleingeld in om een start te maken!

cadeau-bruiloft

3. Geloftenboekjes

Gaat het bruidspaar hun geloften tegenover elkaar uitspreken? Dan zijn onze geloftenboekjes een prachtig cadeau! We hebben ze in verschillende designs. Het Her vows gelofenboekje ivoor en het His vows geloftenboekje grijs zijn echte bestsellers!

4. Paspoorthoesjes

Na een drukke bruiloft heeft het bruidspaar wel wat rust en zon verdiend. Geef ze daarom een prachtig gepersonaliseerd paspoorthoesje, zodat ze hun huwelijksreis meteen goed beginnen! We hebben een prachtig grijs paspoorthoesje voor hem en een pastel roze paspoorthoesje voor haar.

cadeau-bruiloft

5. I do trouwdagboek of een weddingplanner

Is je beste vriendin of schoonzusje net ten huwelijk gevraagd? Geef haar dan een weddingplanner of I do trouwdagboek cadeau! Dat is niet alleen super handig bij het plannen van de grote dag, maar het wordt ook een super leuke herinnering aan de voorbereidingen.

6. Mr & Mrs mokken

Onze Mr & Mrs mokken zwart en Mr & Mrs mokken goud zijn super leuk om te geven als bruiloft cadeau! Vul ze met snoepjes, theezakjes of wat geld.

cadeau-bruiloft

7. Kledinghangers met hun naam erop

Onze kledinghangers zijn een echte hit! En dat snappen we heel goed, want hier wordt toch ieder bruidspaar blij van?! Geef het bruidspaar zo’n prachtige kledinghanger Calligraphic Name of een kledinghanger Hey Handsome cadeau.

8. Wijnflescover met een fles wijn

Is het bruidspaar gek op wijn? Geef ze dan zo’n mooie gepersonaliseerde wijnflescover met daarin een heerlijk flesje wijn! Wedden dat je daar punten mee scoort?!

cadeau-bruiloft

9. Sieradendoos

We hebben een prachtige collectie sieradendozen voor bruiden en bruidsmeisjes. Een prachtig cadeau voor iedere bruid! Op de dag zelf kan ze hier haar bruiloft sieraden in doen en na de bruiloft staat hij prachtig op haar kaptafel.

10. Tassen

Ook hebben we een hele mooie collectie tassen, die super handig zijn voor bruiden. Op de bruiloft zelf kan ze de tas vullen met een SOS-pakket vol blarenpleisters, deodorant en andere EHBB (Eerste Hulp Bij Bruiloften) spullen! Zo hebben we bijvoorbeeld linnen Mrs tasjes of Bride to be tasjes, maar ook stevige schoudertassen en juten tassen.

cadeau-bruiloft

11. Toilettas

Onmisbaar voor iedere bruid: een toilettas met daarin haar bruidsmake-up, zodat ze tussendoor haar make-up bij kan werken. We hebben prachtige toilettassen die je kunt laten personaliseren met initialen.

12. ALMOST MARRIED! Selfie cards

Met de ALMOST MARRIED! Selfie cards legt het bruidspaar de leuke voorbereidingen van de grote dag vast. Is de droomjurk gevonden? Het bruidsmeisje gevraagd? De trouwlocatie gevonden? Hét vrijgezellenfeest gehad? Met de leuke ALMOST MARRIED! Selfie cards leg je alle voorbereidingen vast met leuke selfies!

cadeau-bruiloft

13. Whisky flesje

Dit glazen whisky flesje is een perfect cadeau voor elke bruidegom en groomsman in spé. Mocht het ze allemaal iets teveel worden op de bruiloft, dan doet een slokje whisky wonderen!

14. Houten bierkrat

Nog zo’n perfect cadeau voor een bruidegom: een gepersonaliseerde houten bierkrat. Perfect als mooie herinnering aan de bruiloft! En met een beetje geluk deelt hij z’n biertje met jou! 😉

cadeau-bruiloft

15. Zakspiegeltje

Oké, oké, we geven het toe: wij, vrouwen, kijken iéts te vaak in de spiegel. Zéker op een bruiloft! Daarom zijn onze gepersonaliseerde zakspiegeltjes het perfecte cadeautje voor iedere bruid!

16. Fotolijstje

Foto’s zijn altijd goed! Lijst alvast een mooie foto in van het bruidspaar in ons leuke fotolijstje. Of geef ‘m leeg, zodat het bruidspaar er na de bruiloft een foto van de grote dag in kan doen.

cadeau-bruiloft

17. Lucky Six Pence

“Something old, something new. Something borrowed, something blue. And a silver six pence in her shoe”. Waarschijnlijk het meest bekende bruiloftsgedichtje uit de geschiedenis. De And a silver sixpence in her shoe staat voor het goede en rijkdom. Het is de bedoeling dat de vader van de bruid een zilveren muntje in haar linkerschoen doet, op de dag van de bruiloft, als een gelukwens voor de bruid. Deze ‘Lucky Six Pence’ is een super leuk cadeautje voor iedere bride to be. Benieuwd hoe het nu precies met dat Something old gedichtje zit? Je leest het in onze blog!

18.  Score that dress! Cards

Hét moment is daar: de bruid mag haar jurk gaan uitzoeken! Natuurlijk is dat super leuk, maar soms ook lastig. Welke jurk is nou het mooist? Met onze ‘Score that dress’ cards beleeft iedere bruid haar eigen ‘Say yes to the dress’ moment!

kimono-bruid

19.  Kimono of badjas

De bruid staat al vanaf ‘s ochtends vroeg in de belangstelling. Daarom zal ze super blij zijn met een prachtige kimono! Dat staat toch een stuk leuker dan haar Mickey Mouse pyjama 😉 Ook een waardevol cadeau voor op huwelijksreis en na de bruiloft. Voor de bruidegom hebben we een mooie badjas.

En, welk cadeau vind jij het mooist?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.