bruiloft-decoratie-cadeaus-getuigen-2
Tips en inspiratie

Cadeaus voor je getuigen

bruiloft-decoratie-cadeaus-getuigen-6

Ze zijn, na jullie zelf natuurlijk, eigenlijk de meest belangrijke mensen op jullie bruiloft: jullie getuigen. Zonder jullie getuigen (oké, én zonder jullie trouwakte) weten de officiële instanties niet zeker of jullie wel echt getrouwd zijn. Het moge dus duidelijk zijn dat een cadeautje voor jullie getuigen geen overbodige luxe is. De leukste cadeauopties hebben we hieronder voor jullie verzameld. 

bruiloft-decoratie-cadeaus-getuigen-5

Cadeaus voor de vrouw

We hebben lekker veel verschillende cadeaus voor jullie vrouwelijke getuigen. Houdt jullie getuige bijvoorbeeld wel van een wijntje? Dan zijn onze gepersonaliseerde wijnflescovers wellicht een leuk idee. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Maar natuurlijk zijn er ook cadeaus voor getuigen die niet warm worden van een glas wijn, zoals bijvoorbeeld deze gepersonaliseerde zakspiegeltjes! Dat is een heel handig cadeau, omdat er op jullie bruiloft vaak in de spiegel gekeken zal worden en daarom is een spiegelend object dat in je broekzak past geen overbodige luxe!

bruiloft-decoratie-cadeaus-getuigen-4

Cadeaus voor de man

Maar natuurlijk mogen we de mannen ook niet vergeten. Een voorbeeld van een goed cadeau voor je mannelijke getuige is een gepersonaliseerde kledinghanger. Zeer waarschijnlijk komen alle mannen netjes in pak op jullie Best Day Ever, dus wat is er dan leuker dan je pak op te hangen aan een hanger met je naam er op?

Zoek je iets heel anders? Dan zijn onze gepersonaliseerde whisky glazen misschien een goed idee! Als het je getuigen allemaal even te veel wordt, dan zal een slok whisky wonderen doen.

bruiloft-decoratie-cadeaus-getuigen-3

Inpakken cadeaus voor getuigen

Als je het perfecte cadeau hebt gevonden, dan is het natuurlijk wel zo leuk om die mooi in te pakken. Dat kan bijvoorbeeld met onze cadeaubox of onze roségouden inpakkit. Daarmee geef je je cadeau een finishing touch en zet je je getuigen nog nét iets meer in het zonnetje!

Wat gaan jullie kopen voor jullie getuigen?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.