bruiloft-trends-2020
Tips en inspiratie, Trends & thema's

Dé 10 bruiloft trends van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trends, wij zijn er gék op! We zitten dan ook altijd bovenop de nieuwe collecties, die in januari gelanceerd worden. Welke kleur zou er dit jaar in zijn? En wat zijn verder de bruiloft trends van 2020? We praten je in deze blog helemaal bij!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #1: Botanisch, groen en eco!

Groen is al een aantal jaren hip, maar dit jaar kunnen we er echt niet meer omheen. Botanisch en eco is dé bruiloft trend van 2020! Dat zie je dan ook duidelijk terug in de nieuwe collecties: Bring the great outdoors into the venue! En dat ziet er gewéldig uit!

Duurzaamheid is natuurlijk heel belangrijk op dit moment en ook dat zie je terugkomen in de bruiloft trends van 2020. Wat dacht je bijvoorbeeld van herbruikbare metalen rietjes? En biologische confetti, die geen schade toebrengt aan de natuur? Wij zijn erg blij met deze trend!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #2: Koper

Het is elk jaar weer spannend wat dé trendkleur wordt. Na roségoud en goud zien we dit jaar veel… koper! Deze kleur is wat roder en warmer dan roségoud en het staat werkelijk prachtig als accent in jullie decoratie. Wij worden dan ook héél blij van deze bruiloft trend!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #3: Velvet

Ken je dat lekkere zachte stofje waar je altijd aan moét aaien als je het ziet? Dat is velvet! Een prachtig materiaal dat meteen een heerlijk luxe uitstraling geeft. En laat velvet nou helemaal HOT zijn! Het is daarom écht een bruiloft trend van 2020! We zien het terug in gastenboeken, lintjes en andere accenten. Prachtig!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #4: Acryl

Als een soort tegenhanger van het zachte velvet zien we ook het strakke acryl terugkomen als bruiloft trend 2020. Voorheen zagen we veel doorzichtig acryl, maar nu zien we steeds vaker spiegelend gekleurd acryl, zoals goud & koper, voorbij komen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een acryl taarttopper (met jullie eigen namen en trouwdatum!), een acryl enveloppendoos of een acryl ringdoosje?

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #5: Wax stempels

Dit is een bruiloft trend van 2020 waar wij héél blij van worden! Een DIY-wedding is sowieso helemaal hip, maar deze wax stempels zijn in het bijzonder een trend. En zeg nou zelf? Hoe gaaf is dit als finishing touch op jullie save the dates en trouwkaarten?

Laat de wax even smelten (door ‘m aan te steken), druppel wat op de envelop en druk de stempel erin! Er zijn diverse stempels met leuke designs verkrijgbaar en uiteraard hebben we ook wax in verschillende kleuren (zoals roségoud, goud en zilver). Super tof!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #6: Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde bruiloft decoratie, met bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum erop, is al jaren hip, maar nu kunnen we er écht niet meer omheen. Je kunt bij ons super veel bruiloft decoratie laten personaliseren. Dat geeft een hele gave persoonlijke touch aan jullie grote dag!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd gastenboek? Stickers met jullie trouwdatum op de enveloppen? Of gepersonaliseerde bedankjes, die je helemaal naar keuze samen kunt stellen? Een ringdoosje met jullie namen erop? Of gepersonaliseerde posters bij bijvoorbeeld jullie photobooth? Het kan allemaal!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #7: Rookbommen

Heb je de jaloersmakend mooie rook-foto’s op Pinterest ook gezien? Goed nieuws, want die kun jij nu dus óók gaan maken op je bruiloft! Met onze rookbommen in wit, roze, blauw en paars kun je helemaal los! Gebruik één kleur als achtergrond of gebruik twee rookbommen voor een effect met twee kleuren! Wij vinden de rookbom-foto’s in ieder geval geweldig en kunnen niet wachten om deze bruiloft trend van 2020 bij jullie langs te zien komen!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #8: Ballonnen

Vorig jaar zagen we de ballonnenboog opkomen als bruiloft trend, maar dit jaar pakken we het nog een beetje groter aan. Ballonnen zijn echt niet meer weg te denken op je bruiloft! Van ballonnenbogen tot ballonnenmuren en van trosjes ballonnen tot een compleet ballonnen plafond! Whaaa! Met ballonnen kun je een echte eyecatcher maken. Té gaaf!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #9: Spelletjes

Dit is misschien wel de bruiloft trend van 2020 waar we het meest enthousiast van worden! (We hebben niet voor niets ook een webshop in bordspellen!) Maar… spelletjes dus. Zie je het al voor je? Jullie zijn net getrouwd, je hebt zojuist een stukje bruidstaart in je mond geschoven en jullie zijn lekker buiten aan het borrelen met al jullie gasten. Super gezellig! Hoe leuk is het dan om wat spelletjes klaar te hebben liggen voor de gasten?

Wacht dat je bijvoorbeeld van een mega boter kaas en eieren spel? Of van een gastenboek in de vorm van ‘vier op een rij’-spel? Wij vinden het gaaf!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

bruiloft-trends-2020

Bruiloft trend #10: Backdrops

De laatste (maar zeker niet de minste!) bruiloft trend van 2020 is… een backdrop! Ook die zagen we vorig jaar al terugkomen, maar dit jaar mag alles uit de kast. En je hoeft een backdrop allang niet meer alleen te gebruiken bij een photobooth! Nee, ook tijdens de ceremonie staat een backdrop achter het bruidspaar geweldig!

Zagen we voorheen vooral backdrops van metallic kleuren, dit jaar zijn de backdrops gevarieerder dan ooit! Wat dacht je bijvoorbeeld van een flower wall of een muur van groene planten? Ga je voor een stijlvolle backdrop van lint of kies je voor een speels effect met metallic kleuren in combinatie met crêpe papier? Alles kan en het is heel makkelijk zelf te maken! Zeker in combinatie met ons geweldige koperen backdrop standaard!

Shop deze bruiloft trend van 2020!

Wat vinden jullie van de bruiloft trends van 2020?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

One thought on “Dé 10 bruiloft trends van 2020!

  1. Mara schreef:

    Bedankt voor het delen van deze mooie bruiloft trends. Ik vind het vooral belangrijk dat de locatie en de kleuren goed bij elkaar passen. Zo zou ik graag een bruiloft willen vieren op een boot. Het lijkt me dan mooi om veel wit en blauw te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *