bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft
Blog, Tips en inspiratie, Trends & thema's

De leukste slingers voor op een bruiloft

bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft (1)

Als je bezig bent met de decoratie voor je bruiloft, dan ontkom je bijna niet aan slingers. Slingers zijn namelijk super makkelijk te gebruiken trouwdecoratie en je kunt ze voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo zijn ze perfect voor aan de muur in de feestzaal, maar kun je ze ook als tafel- of stoeldecoratie gebruiken. In deze blog laten we zien hoe je onze slingers allemaal kunt inzetten!

bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft (2)

Slingers bruiloft 1: Lichtjesslingers

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar toch kun je sommige slingers perfect gebruiken als sfeerlicht tijdens bijvoorbeeld het feest. Onze lichtjesslinger ‘Rustic Country’ is daar een voorbeeld van. Aan deze slinger zitten knijpers, waar je bijvoorbeeld polaroid foto’s uit de photobooth aan kunt hangen. Super hip én heel makkelijk op te hangen!

bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft (3)

Slingers bruiloft 2: Slingers als tafeldecoratie

Maar je kunt nog veel meer met onze slingers. Gebruik bijvoorbeeld onze bloemenslinger op de dinertafel als aankleding. Als je ‘m in het midden van de tafel neerlegt, dan zorgt dat voor een heel mooi effect.

Ook kun je onze bloemenslingers gebruiken bij de candy table, door ze bijvoorbeeld tussen de taarten heen te leggen. Dat staat ook nog eens super mooi op de foto’s!

bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft (4)

Maar je hoeft slingers niet persé neer te leggen of aan de muur te hangen. Met onze ‘White Wisteria’ slinger creëer je heel gemakkelijk een rustieke uitstraling, doordat je ze naar beneden kunt laten hangen boven bijvoorbeeld de dinertafel. Daardoor krijg je een hele mooie landelijke uitstraling. Super vet, al zeggen we het zelf!

bruiloft-decoratie-slingers-bruiloft (5)

Slingers bruiloft 3: Traditionele slingers

Uiteraard verkopen we ook heel veel traditionele slingers, die je gewoon aan de muur kunt ophangen. Al onze hippe letterslingers zijn daar super geschikt voor!

Welke slingers passen het beste bij jouw bruiloft?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *