bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth
Tips en inspiratie, Trends & thema's

De mooiste backdrops voor jullie bruiloft!

bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (1)Het is de droom van heel veel bruidsparen: een heerlijke outdoor bruiloft, waarbij de gasten het gevoel krijgen over een festival te lopen. Als je dat ook graag wilt op je bruiloft, dan is een photobooth bijna onmisbaar. Natuurlijk kun je een leuk Volkswagenbusje laten komen waar een photobooth is ingebouwd, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag met onze handige backdrops. In deze blog laten we zien wat je allemaal kunt doen met onze hippe backdrops! 

bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (4)

Backdrop voor bij de ceremonie

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: je kunt veel meer met een backdrop dan je nu wellicht denkt. Je hoeft ze namelijk niet persé bij een photobooth neer te zetten, maar kunt ze ook gebruiken bij de ceremonie. Hoe gaaf zal dit staan op jullie trouwfoto’s?!

bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (5)

Gepersonaliseerde backdrop bruiloft

Mocht je de backdrop bij de ceremonie gebruiken (of niet) dan is een gepersonaliseerde backdrop erg gaaf. Je kunt bij onze gepersonaliseerde backdrops heel gemakkelijk jullie naam en/of trouwdatum invullen en wij zorgen er voor dat jullie binnen vier weken een mooie backdrop met jullie namen thuis geleverd krijgen. Fantastisch toch?

bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (3)
bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (2)

Floral backdrop bruiloft

Een trend van dit jaar is de floral backdrop. Die backdrops vallen nóg iets meer op dan de al bekende folie backdrops (die we in de kleuren goud en roségoud hebben)! We hebben ze met witte bloemen en met gouden bloemen, zodat ze zowel bij een bruiloft met een rustiek thema als bij bruiloften met een industrieel thema passen!

bruiloft-decoratie-backdrops-photobooth (6)

Polaroid bord bruiloft

Toegegeven, eigenlijk is het niet echt een backdrop, maar het past wel heel goed bij een photobooth! Met dit polaroid bord kun je namelijk heel gemakkelijk elke ruimte omtoveren tot een super snelle photobooth. Wil je bijvoorbeeld een foto van alle avondgasten voordat ze de feestzaal betreden? Dan is dit bord echt een aanrader!

Gaan jullie voor een photobooth op jullie bruiloft?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.