ringkussen
Tips en inspiratie

De mooiste ringkussens voor jullie bruiloft!

ringkussens-bruiloft-decoratie (1)

Natuurlijk zijn het jawoord en de kus hoogtepunten van de ceremonie, maar vergeet ook niet het omdoen van de ringen. Na jullie bruiloft is dat namelijk (samen met de foto’s/ video) het enige tastbare bewijs dat jullie ‘ja’ tegen elkaar hebben gezegd. 

Zorg er dus voor dat ze bij de ceremonie niet in een tupperware bakje tevoorschijn worden getoverd, maar geef ze het podium dat jullie ringen verdienen! Dat kan in een ringdoosje, maar ook op een ringkussen. Hieronder lichten we onze favoriete ringkussens voor jullie uit!

ringkussen-bruiloft-decoratie

Romantische ringkussens

Jullie huwelijk is net een sprookje en daar past natuurlijk heel goed een romantisch ringkussen bij! Zo hebben we bijvoorbeeld het ringkussen ‘White Beaded’, met daarop allemaal witte kralen. Daar komen jullie ringen heel mooi op uit!

Is dat ringkussen niet helemaal iets voor jullie? Dan sluit het ringkussen ‘White Lace’ misschien meer aan bij jullie wensen. Je hoeft daar namelijk niet te klooien met een touwtje waar jullie ringen aan vast zitten, want je kunt ze onder een stukje kant schuiven. Hoe romantisch en praktisch is dat?!

Ringkussens:
Ringkussen White Beaded en Ringkussen White Lace

ringkussen-bruiloft-decoratie (1)

Juten ringkussen

Natuurlijk is niet alleen de kleur wit romantisch, maar past jute ook perfect bij een romantische bruiloft. Daarnaast gaat het ringkussen ‘Romantic’ perfect samen met ons super hippe ‘Rustic Country’ thema. In dat thema vind je heel veel bruiloft decoratie gemaakt van jute en hout en in de kleur kraft. Dat past dus perfect bij dit ringkussen!

Ringkussen:
Juten ringkussen ‘Romantic’

ringkussen-bruiloft-decoratie (2)

Alternatieven voor een ringkussen

Uiteraard zijn er ook alternatieven voor een ringkussen. We hebben dus gepersonaliseerde ringdoosjes, maar ook een ringschaaltje of een ringhouder.

De ringhouder kunnen jullie zelfs laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum, waarmee het een heel mooie persoonlijke herinnering wordt. Een ringkussen of een gepersonaliseerde ringhouder is ook super leuk om cadeau te geven, aan een aanstaand bruidspaar of natuurlijk aan jezelf 😉

Ringschaaltje en ringhouder:
Ringschaaltje ‘Leaf’ porselein en Ringhouder met ketting goud 

Welk ringkussen heeft jullie voorkeur?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *