bruiloft-decoratie-tas-bruiloft
Tips en inspiratie

De mooiste tassen voor jullie bruiloft

bruiloft-decoratie-tas-bruiloft (1)

Tassen zijn super handige producten. Zeker op een bruiloft! Er zijn namelijk heel veel dingen die makkelijk zijn om bij je te hebben op jullie Best Day Ever en een hippe tas is de perfecte plek om alles te verzamelen. Waar laat je anders die lippenstift waarmee je tijdens de fotoshoot nog even je lippen kan bijwerken? Of je telefoon voor een gekke selfie met je ceremoniemeester? Je jurk heeft helaas geen handige binnenzak, dus een tas is de oplossing!

In deze blog laten we onze hipste tassen aan jullie zien.

bruiloft-decoratie-tas-bruiloft (14)

Tas bruiloft 1: Handige draagtas ‘Geo Prism’

We hadden het al even genoemd: als bruid moet je veel meer spullen meenemen dan dat je denkt. Zo vraagt de M.U.A.H. (Make-Up And Hair artist) vaak aan de bruidsmeisjes of ze ervoor willen zorgen dat er nog wat blush en mascara meegaat naar de fotoshoot, zodat ze halverwege nog wat kunnen bijwerken. Er wordt namelijk veel gezoend tijdens een bruiloft, dus ook wat extra lippenstift in je gepersonaliseerde draagtas is geen overbodige luxe 😉 .

bruiloft-decoratie-tas-bruiloft (9)

Tas bruiloft 2: Weekendtas voor de mannen

Maar natuurlijk denken we niet alleen aan de dames, ook de mannen kunnen wel een gepersonaliseerde tas gebruiken. Daarnaast is het ook super leuk om zo’n gepersonaliseerde weekendtas cadeau te geven aan alle groomsmen. Dat staat super gaaf op de foto’s!

bruiloft-decoratie-tas-bruiloft (13)

Tas bruiloft 3: Tas voor je bruidsmeisjes

Naast de groomsmen, kunnen ook de bruidsmeisjes wel zo’n hippe gepersonaliseerde tas gebruiken. Zij zullen namelijk de meeste spullen moeten sjouwen op de bruiloft, zoals bijvoorbeeld de eerder genoemde make-up voor bij de fotoshoot. Wedden dat ze super blij zullen zijn, met zo’n hippe tas met hun initialen er op?

bruiloft-decoratie-tas-bruiloft (6)

Tas bruiloft 4: Hippe toilettasjes 

Uiteraard hebben we ook kleinere bruiloft tassen te koop. Een potje nagellak raak je immers heel snel kwijt in zo’n grote weekendtas, dus een hip toilettasje kan dan zeker een uitkomst zijn. Wat ga jij allemaal meenemen in je gepersonaliseerde tas?

Welke tas vind jij het mooist?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.