trouwbelofte-bruiloft-decoratie
Tips en inspiratie

De trouwbelofte

trouwbelofte-bruiloft-decoratie-2

Oh nee, je hebt beloofd om trouwbelofte voor te lezen bij de ceremonie en nu dat moment nadert, breekt het angstzweet je langzaam uit. Wat moet je gaan zeggen? “Ik vind je lief. Gewoon, om wie je bent” is misschien wat standaard en om (net zoals Heleen van Royen) er voor te kiezen om jullie sexdagboek daar te openbaren gaat misschien wat ver. Je bent op zoek naar de gulden middenweg en wij gaan je daarbij helpen!

trouwbelofte-bruiloft-decoratie-4

Foto: Weddingpics

Grappig/serieus

Ondertussen heb ik al aardig wat trouwbeloften meegemaakt en de beste trouwbeloften hebben eigenlijk allemaal dezelfde opbouw. Je begint, hilarisch als je bent, met een paar goede grappen. Inside jokes die alleen je aanstaande man of vrouw begrijpt mogen, maar om het publiek een beetje mee te krijgen is het ook goed om dingen te benoemen die voor iedereen herkenbaar zijn. Heeft je aanstaande bijvoorbeeld een harde stem en worden daar veel grappen over gemaakt in de vriendengroep? Neem dat dan mee in je trouwbelofte! Op die manier worden je gasten ook enthousiast en wordt er nog jaren over gesproken.

Maar zorg er wel voor dat je op tijd stopt met grappen maken. Het moet niet op een roast gaan lijken, dus voeg aan het einde nog wat romantische dingen toe. Is dat niet helemaal je ding? Geen probleem, dit zijn slechts adviezen die absoluut in de wind mogen worden geslagen.

trouwbelofte-bruiloft-decoratie-5

Boekjes ‘Grijs’ en ‘Ivoor’

Uit je hoofd of uit het boekje

Vind je alle bovenstaande tips veel te veel moeite en ben je goed in het verzinnen van teksten? Doe de trouwbelofte dan gewoon uit je hoofd! Dat is wel zo spontaan en zo weet iedereen direct dat je meent wat je zegt.

Vind je het nogal spannend of heb je liever de tekst bij de hand? Schrijf het dan op. Dat kun je doen op een A4-tje, maar dat staat niet zo mooi op de trouwfoto’s. Gelukkig hebben we heel veel geloften boekjes die perfect zijn voor jouw mooie woorden!

trouwbelofte-bruiloft-decoratie-3

Boekjes ‘White & Rose Gold’

Met of zonder personalisatie

Zoals ik al eerder aangaf, hebben we heel veel verschillende boekjes voor de trouwbelofte. We hebben boekjes en bladen waar je je naam op kunt laten zetten, maar we hebben ze ook zonder personalisatie. Het voordeel daarvan is dat je ze sneller in huis hebt en dat ze wat goedkoper zijn. Wat je voorkeur heeft, is uiteraard aan jezelf!

Gaan jullie trouwbelofte uitspreken naar elkaar?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.