candy-table
Blog, Tips en inspiratie

Deze 4 producten mogen niet ontbreken op jullie candy table!

candy-table

Wij zien het steeds meer op bruiloften voorbij komen: de candy table! Een tafel waar je allerlei lekkers voor jullie gasten uitstalt. Weckpotten en glazen schalen vol cupcakes, macarons, snoepjes, zuurstokken en chocolaatjes. Begin je al te watertanden? Deze producten mogen niet ontbreken op jullie candy table!

candy-table

Snoepzakken

Als je al dat lekkers verzameld hebt, moeten de gasten het natuurlijk wel ergens in kunnen doen. Daarom verkopen wij snoepzakjes in allerlei kleuren en maten. Zoals deze leuke fuchsia roze!

candy-table

Krijtbordjes

Om aan te geven wat er in al die mooie zakjes zit, kun je bijvoorbeeld deze schattige knijpers met een krijtbordje gebruiken. De zelfstaande zakjes zijn ideaal om snoep in uit te stallen!

candy-table

Rietjes

Gekleurde, papieren rietjes staan heel vrolijk op de candy table en zijn ook nog eens een stuk beter voor het milieu, omdat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn. Wij verkopen ze in allerlei kleuren, zoals deze leuke fuchsia roze rietjes met streep.

candy-table

Kaarthouders

Deze metalen kaarthouders met berkenboom look zijn ideaal om kaartjes in tentoon te stellen. Schrijf er een leuke tekst op of geef de gasten informatie over allergieën of vega-proof producten.

Enthousiast geworden? Neem dan even een kijkje bij onze candy table producten!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *