bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft
How to, Tips en inspiratie, Trends & thema's

Deze decoratie mag niet missen op jullie dinertafel!

bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft (2)

We schreven vorig jaar al een stappenplan voor het decoreren van een dinertafel, maar omdat we heel veel nieuwe tafeldecoratie hebben vonden we het tijd voor een vervolg. In onze nieuwe Rustic Country collectie hebben we namelijk super veel hippe producten die je perfect kunt gebruiken voor het decoreren van de dinertafel. Van mini houten schildersezels tot houten plaatskaarthouders en van hippe glazen potjes tot houten waxinelichthouders: we hebben voor ieder wat wils!

bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft (2)

Tafeldecoratie 1: Plaatskaarthouders

Een goede tafelschikking maken kan soms nog best een lastige klus zijn. In de ideale wereld kun je iedereen naast elkaar zetten, maar laten we eerlijk zijn: soms kun je het beste zelf van tevoren al een beetje nadenken over wie waar gaat zitten. Met onze hippe plaatskaarthouders kun je de tafelschikking heel mooi weergeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze houten plaatskaarthouders? Die passen super goed bij bruiloften met een rustiek thema.

bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft (4)

Tafeldecoratie 2: Een personal touch

Mooie tafeldecoratie is natuurlijk hartstikke fijn, maar het is ook leuk om de decoratie een beetje persoonlijk te maken. Daarom zijn deze kleine schildersezels ook zo leuk. Daar kun je bijvoorbeeld een foto van jullie opzetten, voor een personal touch aan de decoratie.

bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft (7)

Tafeldecoratie 3: Bloemetje hier, bloemetje daar

Al die houten decoratie is super mooi, maar als je er geen kleur in brengt, kan het toch een beetje vlak ogen. Met deze leuke glazen potjes en een paar bloemen kun je heel makkelijk wat kleur in je tafeldecoratie brengen. Als je die vervolgens op een grote houten schijf zet, dan komen ze ook iets boven de andere tafeldecoratie te staan en vallen ze nog meer op!

bruiloft-decoratie-tafeldecoratie-bruiloft (6)

Tafeldecoratie 4: Sfeerlicht

Je wilt natuurlijk niet dat het tijdens het diner aan de sfeer licht, dus daarom kan het geen kwaad om enkele waxinelichthouders neer te zetten op te tafel. Onze houten waxinelichthouders passen perfect bij de overige rustieke tafeldecoratie!

Welk thema laat jij terugkomen in de dinertafel?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.