donut-wall-bruiloft
How to, Tips en inspiratie

In 3 min een donut wall op jullie bruiloft!

donut-wall-bruiloft

Donut walls zijn super hip! En dat snappen we heel goed, want wie houdt er nou niet van donuts?! Dus een dikke tip van ons: neem een donut wall op jullie bruiloft! Het is een super leuk (en goedkoper) alternatief voor een bruidstaart, een lekker ‘welkom’ voor jullie avondgasten en de perfecte midnight snack voor aan het einde van de avond. Of gebruik een donut wall als onderdeel van jullie candy table! Zelf een donut wall maken? Daar heb je helemaal geen tijd voor! Gelukkig kun je ze bij ons kant-en-klaar kopen, vanaf slechts €8,75 p.s.!

donut-wall-bruiloft

Donut wall Pick & Mix Pastel €12,50

Deze witte donut wall is als favoriet uit onze Instagram stemming gekomen en wij snappen dat wel. Hij past namelijk op iedere bruiloft en bij ieder bruiloft thema. Deze donut wall is wit en biedt plaats voor 9 donuts. Bovenaan staat in sierlijke letters ‘treat yourself’ geschreven. Die boodschap is duidelijk: wedden dat iedereen meteen z’n tanden zet in zo’n heerlijke donut?

Je zet deze donut wall in een paar minuten in elkaar. De houten stokjes worden er gewoon bij geleverd, dus die hoef je alleen nog maar in het bord te steken. Vervolgens kun je meteen de donuts aan de donut wall hangen en klaar is kees! Super simpel!

Shop de donut wall Pick & Mix Pastel

donut-wall-bruiloft

Donut wall Rustic Country €17,50 (voor 2 stuks)

Heeft jullie bruiloft een rustic country thema, een vintage thema of een kraft thema? Dan is deze Rustic Country donut wall perfect voor jullie! Deze donut wall bestaat uit twee borden en heeft plaats voor 18 donuts. Op het ene bord staat ‘Treat’ en op het andere bord staat ‘yourself’. Wij hebben zo het vermoeden dat dát helemaal goed gaat komen!

Ook deze donut wall zit je super snel in elkaar. Je hoeft alleen de stokjes er nog in te steken en de donuts eraan te hangen.

Shop de donut wall Rustic Country

donut-wall-bruiloft

Donut prikkers

Voor een leuk speels effect kun je ook nog wat losse donuts op een bord leggen en ze versieren met deze leuke houten prikkers. De houten prikkers passen perfect bij de bruiloft decoratie uit onze Beautiful Botanics collectie.

Shop de donut wall prikkers

Nemen jullie een donut wall op jullie bruiloft?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *