cake-toppers
Blog, Tips en inspiratie

Eye catching cake toppers!

cake-toppers

Veel bruiden vinden het uitzoeken van hun trouwjurk toch wel een hoogtepunt van de voorbereidingen van hun bruiloft. Maar wat dacht je van het uitzoeken van de bruidstaart? Ik bedoel: hallooo, lekkere mini taartjes voorproeven?! Maar goed, ik dwaal een beetje af, want wat ik eigenlijk wil zeggen is dat een awesome bruidstaart vraagt om een awesome cake topper. Gelukkig hebben wij de leukste cake toppers alvast voor jullie uitgezocht.

cake topper

1. Cake toppers met porselein en hout

Deze mooie cake toppers van porselein en hout zijn échte eye catchers op jullie bruidstaart! De witte veren zijn van porselein en daarin ligt een houten schijf waar jullie namen en/of trouwdatum opgezet worden. De cake toppers kosten €52,50 per stuk.

Cake topper love birds

2. Love birds

Gaan jullie trouwen in het bos of heeft jullie bruiloft een Woodland thema? Dan is deze love birds cake topper écht iets voor jullie! Het bordje boven de vogels wordt gepersonaliseerd met jullie initialen. Lief, toch? Deze cake topper kost €39,99.

cake toppers

3. Klassieke cake toppers

Zijn jullie op zoek naar iets strakkers? Dan zijn deze klassieke cake toppers misschien wel iets voor jullie. Ook deze worden gepersonaliseerd met jullie (nieuwe) achternaam of initiaal. Ze zijn ook verkrijgbaar in het wit. De cake toppers kosten €29,99 per stuk.

goedkope cake toppers

4. Budget cake toppers

Stiekem al een beetje door jullie budget aan het raken? Kies dan gewoon voor een budget cake topper. Net zo romantisch en een stuk fijner voor je portemonnee! Deze cake toppers kosten maar €7,50 en €8,99!

Enthousiast geworden? Neem een kijkje bij onze cake toppers!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *