folieballonnen-bruiloft
Tips en inspiratie

Folieballonnen op je bruiloft

folieballonnen-bruiloft-decoratie-1

Wil je eens een keer wat anders dan bijvoorbeeld een hartjes ballon? Dan zijn onze folieballonnen vast iets voor jou! We hebben ze in alle soorten en maten: van letters tot cijfers en van sterren tot harten. Op die manier zit er altijd wel wat voor je bij.

Natuurlijk willen we jullie graag wat inspiratie geven, zodat je weet wat je er eventueel mee kunt doen. Lees je mee?

folieballonnen-bruiloft-decoratie-2

Folieballonnen op het vrijgezellenfeest

Om te beginnen hebben we heel veel folieballonnen om een aanstaande bruid of bruidegom te verrassen op het vrijgezellenfeest. We hebben al onze letters in de kleuren goud en roségoud en je kunt er heel gemakkelijk zelf een slinger mee maken. Zo kun je bijvoorbeeld heel groot op de muur hangen ‘Bride to Be’ of ‘Groom to be’. Hoe gaaf is dat?

Roségouden folieballon letters

folieballonnen-bruiloft-decoratie-3

Folieballonnen op jullie bruiloft

Maar natuurlijk zijn onze folieballonnen ook super handig op jullie bruiloft. Je kunt er bijvoorbeeld mee aangeven waar jullie gasten alles kunnen vinden, op het feest of tijdens de dag zelf. Niemand zal namelijk nog jullie ceremoniemeester ‘lastig’ vallen met de vraag waar de donuts zijn, als jullie dat heel groot aankondigen met folieballonnen.

Ook bij de ceremonie zijn de folieballonnen super handig. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie backdrop creëren, door daar bijvoorbeeld ‘I Do’ of ‘Ja, ik wil’ op te hangen. Dat staat fantastisch op de trouwfoto’s!

Gouden folieballon letters

folieballonnen-bruiloft-decoratie-4

Folieballonnen voor jullie Save the Date

Als je er net uit bent op welke datum jullie gaan trouwen, dan mag natuurlijk iedereen het weten! Een Save the Date kaart sturen is dan wel zo leuk. Op die kaart kun je een foto van jullie zelf plaatsen, waarop jullie met folieballonnen de trouwdatum bekend maken. Op die manier zal niemand het missen!

Folieballon cijfers

Je vindt al onze ‘gewone’ folieballonnen hier. De ‘letter-‘ en ‘cijferfolieballonnen‘ staan ergens anders.

Wat gaan jullie doen met onze folieballonnen?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *