gastenboek-bruiloft-bruiloft-decoratie-3
Het prachtig gastenboek ‘Our Special Day Geometric Greenery’

Het enige nadeel aan een bruiloft? De dag is zo snel voorbij! Daarom is het super belangrijk om ervoor te zorgen dat je later ook nog heel gemakkelijk terug kunt kijken op jullie fantastische dag. De fotograaf en videograaf zorgen daar natuurlijk voor, maar ook een bruiloft gastenboek is daarin onmisbaar. Daarmee verzamel je namelijk heel gemakkelijk de lieve wensen van jullie familie en vrienden.

We verkopen heel veel bruiloft gastenboeken in onze webshop, van klassiek tot origineel en met personalisatie of zonder personalisatie. Maar om ervoor te zorgen dat je daarvan geen keuzestress krijgt, hebben we hieronder de mooiste bruiloft gastenboeken verzameld. Kijk je mee?

gastenboek-bruiloft-bruiloft-decoratie-2
Dit prachtige klassieke gastenboek past perfect in ons ‘Gold Wedding’ thema!

Klassieke bruiloft gastenboeken

Klassiek klinkt misschien wat ouderwets, maar niets is minder waar! Klassieke bruiloft gastenboeken zijn super hip en zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zoek je bijvoorbeeld een moderne variant? Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Geometric Greenery gastenboek? Of ons ‘Marble & Rose Gold‘ gastenboek? Stuk voor stuk klassieke bruiloft gastenboeken die perfect passen bij een modern thema.

Past een modern thema niet bij jullie trouwlocatie? Dan zijn misschien onze rustieke klassieke bruiloft gastenboeken een optie. Een mooi voorbeeld daarvan is het ‘Enveloppen gastenboek Rustic Country‘. Daarin zitten allemaal kleine enveloppen, waarin je kleine kaartjes of foto’s kunt bewaren. Maar als je liever een gastenboek hebt met blanco pagina’s, dan zijn onze houten gastenboeken misschien iets voor je. Het ‘Houten gastenboek boho‘ past bijvoorbeeld perfect bij bruiloften met een landelijke sfeer.

gastenboek-bruiloft-bruiloft-decoratie
Een leuk alternatief gastenboek is ons ‘Date Night Ideas’ gastenboek.

Originele gastenboeken

Ga jij graag buiten de gebaande paden? Dan is een klassiek gastenboek niets voor jou! Gelukkig hebben we ook heel veel originele bruiloft gastenboeken, zodat je ook op je bruiloft kunt laten zien dat je ‘standaard’ niets voor jou is.

Een voorbeeld van een leuk origineel gastenboek is ons ‘Date Night Ideas‘ bruiloft gastenboek. Daarin kunnen jullie gasten ideeën opschrijven voor een leuke date. Op die manier kun je nog maanden nagenieten van jullie bruiloft. Leuk toch?

Heb je ergens in huis nog een plekje over? Dan zijn onze houten frame bruiloft gastenboeken echt iets voor jullie! We hebben ze in drie verschillende soorten: bohemian, rustiek en als onderdeel van ons Gold Wedding thema.

gastenboek-bruiloft-bruiloft-decoratie-5
Met onze gepersonaliseerde gastenboeken van We Are Golden maak je het nog persoonlijker!

Gepersonaliseerde gastenboeken

Hoe gaaf is het als jullie eigen namen op jullie gastenboek staan? Dat kan met onze gepersonaliseerde gastenboeken! Die kun je namelijk personaliseren met jullie namen en/of jullie trouwdatum. Op die manier wordt het wel een heel persoonlijke herinnering.

We hebben de gepersonaliseerde gastenboeken in verschillende varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Houten gastenboek Banner‘? Of van het ‘Houten gastenboek Datum‘? En al deze bruiloft gastenboeken worden extra persoonlijk, doordat je ook nog de kleur van het papier en de houtsoort kunt kiezen!

Weten jullie al voor welk gastenboek jullie gaan?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!