goedkope-bedankjes
Tips en inspiratie

Goedkope bedankjes

goedkope-bedankjes

Trouwen is geweldig, maar ai, ai, ai, wat is het duur. Hoe zuinig je ook bent, al met al wordt het gewoon een flink bedrag. Dat geeft niet, wat je weet het van tevoren, maar dan is het wel zo fijn als je op sommige dingen ook eens kunt besparen (in plaats van het steeds iéts over het budget gaan…). Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor jullie! We hebben namelijk een compleet nieuwe collectie vol goedkope bedankjes online gezet. De goedkope bedankjes zijn er al vanaf €0,99 en we hebben heel veel verschillende soorten! We lichten er graag een paar voor je uit.

goedkope-bedankjes

Goedkope bedankjes met snoepjes

Wil je jullie gasten iets lekker mee naar huis geven? Dat kan perfect met onze goedkope bedankjes gevuld met snoepjes! We hebben 7 verschillende soorten, zoals onze ‘Love is sweet’ bedankjes met fruithartjes en de ‘Thank for bean here’ bedankjes met jelly beans. Maar we hebben er dus nog veel meer! Zoals bedankjes met drop, fudge en nootjes.

Bekijk al onze goedkope bedankjes!

goedkope-bedankjes

Goedkope bedankjes ‘Let Love Sparkle’

En hoe leuk zijn deze goedkope bedankjes?! Geef jullie gasten allemaal een sterretje en Let Love Sparkle! Aan het einde van de avond kunnen jullie dan door een erehaag van sterretjes naar jullie trouwauto lopen en als getrouwd stel de huwelijksnacht in rijden. Hoe tof is dat?!

De Let Love Sparkle bedankjes kosten €3,95 voor 10 stuks.

goedkope-bedankjes

Goedkope bedankjes DIY

Of ga lekker zelf aan de slag! Zelf bedankjes maken is natuurlijk altijd goedkoper. Neem als basis leuke bedankzakjes of bedankdoosjes, vul ze met wat lekkers (zoals bruidssuiker!) en maak het af met een leuk label en een lintje. In plaats van snoepjes kun je natuurlijk ook iets anders in de zakjes doen, zoals een leuk kaarsje of een ander klein cadeautje. Kies iets wat jullie leuk vinden of wat bij jullie thema past!

Welke bedankjes kiezen jullie?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.