DIY, Tips en inspiratie

Gratis kinder trouwakte!

kinder-trouwakte

Hebben jullie jonge kinderen en willen jullie hen ook bij de ceremonie betrekken? Laat ze dan een kinder trouwakte ondertekenen! Jonge kinderen kunnen natuurlijk geen officiële getuigen zijn van jullie bruiloft, maar op deze manier kunnen ze toch hun ‘handtekening’ zetten. En dat vinden ze altijd super leuk! Download gratis onze kinder trouwakte voor jullie bruiloft, in drie verschillende kleuren!

Een speciaal momentje voor de kinderen

Natuurlijk trouwen jullie met elkaar, maar de kinderen zijn natuurlijk ook super belangrijk! Door een speciaal momentje voor hen te creëren tijdens de ceremonie, betrek je ze meer bij het huwelijk. De ambtenaar maakt er meestal een heel leuk stukje van! Na het tekenen van de officiële trouwakte, mogen de kinderen naar voren komen voor het tekenen van de kinder trouwakte. Zijn jullie kinderen nog te klein voor een ‘handtekening’ of het schrijven van hun eigen naam? Dan is een krabbeltje, tekeningetje of hun vingerafdruk een leuk alternatief. Op onze gratis kinder trouwakte is daar genoeg ruimte voor.

Enne, misschien mogen ze van de ambtenaar zelfs wel met de hamer slaan om het huwelijk officieel te maken!

kinder-trouwakte

Download gratis onze kinder trouwakte!

Wij hebben een kinder trouwakte ontworpen die jullie gratis kunnen downloaden via de onderstaande links. De trouwaktes zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: roze, mint en blauw. Daarbij zijn ze ook geschikt voor kinderen met ouders die voor de tweede keer gaan trouwen en voor same-sex huwelijken. Je kunt de kinder trouwakte als PDF downloaden door op de link te klikken. Vervolgens kun je ‘m zelf afdrukken.

Download kinder trouwakte roze
– Download kinder trouwakte mint
– Download kinder trouwakte blauw

kinder-trouwakte

Hoe kun je de kinderen nog meer bij de bruiloft betrekken?

Wil je de kinderen ook nog op andere manieren bij de bruiloft betrekken? Laat je dochter bruidsmeisje zijn en rozenblaadjes of confetti uit een bloemenmandje strooien. Of stel je zoon aan als stoere ring security!

kinder-trouwakte

Gaan jullie een kinder trouwakte gebruiken?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.