bride-to-be
Blog, Tips en inspiratie

Hé, Bride to be!

bride-to-be

Hé, Bride to be! Ook voor jou hebben we de leukste accessoires! Het aftellen naar de grote dag wordt een stuk leuker met ons aftelbord, het trouwdagboek en de té leuke selfie cards!

trouwdagboek

1. I DO! Trouwdagboek

Dit super leuke trouwdagboek van Bonjour to you is een ware hit! Dit boek is niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens super handig! Jullie kunnen er alle voorbereidingen van jullie grote dag in kwijt, zoals de gastenlijst, alle kosten, een to do list, notities, moodboards en nog veel meer leuks! Het dagboek is een mooie hardcover editie op A4 formaat en bestaat uit 60 pagina’s met daarin allerlei bijzondere momenten, zoals: het passen van de trouwjurk, bruidstaarten proeven, getuigen vragen, fotograaf vinden, trouwringen zoeken, het vrijgezellenfeest en nog veel meer bijzondere momenten!

almost-married-selfie-cards

2. ALMOST MARRIED! Selfie cards

Natuurlijk wordt dé dag geweldig, maar vergeet vooral niet te genieten van de voorbereidingen! Met deze leuke ALMOST MARRIED! Selfie cards van Bonjour to you leg je alle voorbereidingen vast met leuke selfies! Heb je je droomjurk gevonden? Je bruidsmeisje gevraagd? Jullie trouwlocatie gevonden? Hét vrijgezellenfeest gehad? Leg al deze leuke, mooie en bijzondere momenten vast met de ALMOST MARRIED cards.

Krijtbord 'Days until I do'

3. Aftelbord ‘Days until I do’

Als bruid en bruidegom ben je natuurlijk een héle lange tijd druk met de voorbereidingen van jullie grote dag! Aan het begin lijk je nog tijd genoeg te hebben, maar naarmate de datum dichterbij komt, gaat de tijd ineens sneller dan ooit! Aan de ene kant kun je niet wachten op de grote dag, maar aan de andere kant moeten er ook nog best veel kleine dingetjes gebeuren! Hoe dan ook: aftellen naar jullie grote dag wordt met dit ‘Days until I do’-bord extra leuk! Het hartje is een krijtbordje waarop je af kunt tellen.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje bij onze Bride to be producten!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.