homohuwelijk
Trends & thema's

Homohuwelijk decoratie!

homohuwelijk

LOVE IS LOVE. Al sinds het begin van onze webshop zijn we op zoek naar leuke bruiloft decoratie voor homohuwelijken. Natuurlijk is er genoeg algemene decoratie met teksten als ‘Just Married’ en ‘Best day ever’, maar het werd hoog tijd voor wat Mr & Mr en Mrs & Mrs producten! En nu zijn die dan ook eindelijk beschikbaar bij onze leveranciers! Je raadt het al: die hebben we natuurlijk meteen ingekocht!

homohuwelijk-cake-toppers

Homohuwelijk cake toppers

Toegegeven: de collectie is nog niet echt uitgebreid, maar het begin is er! Zo zijn onze favoriete bohemian cake toppers uitgebracht in een Mr & Mr en Mrs & Mrs variant. De prachtige houten cake toppers staan mooi op iedere taart! Op de foto zie je ze op een hippe naked cake, maar ook in een fondant cake staan ze prachtig! De houten cake toppers passen daarnaast bij ieder bruiloft thema wel! Ze zijn licht en gemakkelijk in de taart te steken.

homohuwelijk

Homohuwelijk slingers

Ook de juten slingers zijn er nu in een Mr & Mr en Mrs & Mrs variant! Hang ze aan de muur of boven de taartentafel. Of knip ze in tweeën en gebruik ze om jullie stoelen mee te versieren! Ook met de Mr ballonnen en Mrs ballonnen in diverse maten tover je de trouwlocatie in mum van tijd om tot jullie perfecte trouwplek! En zijn jullie nog op zoek naar een unisex gastenboek? Dan kunnen we ons populaire Best Day Ever gastenboek aanraden! Vol met leuke vragen voor familie en vrienden én er is plek voor hilarische foto’s!

Homohuwelijk servetten

Als laatste hebben we ook Mr & Mr servetten en Mrs & Mrs servetten in onze collectie. Extra tof: deze servetten kunnen jullie personaliseren met jullie namen en trouwdatum! Super leuk voor bij de taart, de borrel of het diner. Nu hopen dat we onze collectie snel uit kunnen breiden!

Bekijk al onze homohuwelijk decoratie hier!

Volg ons op BloglovinFacebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *