vrijgezellenfeest
Trends & thema's

I do crew vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest-accessoires

Organiseer een super leuk vrijgezellenfeest met onze I Do Crew vrijgezellenfeest collectie! Niks rare pakjes of gekke opdrachten: met deze prachtige collectie organiseer je in een handomdraai een classy vrijgezellenfeest voor de meiden. De Bride to be zal je dankbaar zijn!
vrijgezellenfeest-accessoires

Bride to be sjerp

Geen vrijgezellenfeest zonder sjerp natuurlijk! Maar dan wel een classy bride to be sjerp met goudfolie. Deze sjerp, met een prachtig gouden lint, zal de bruid met trots dragen!

vrijgezellenfeest-accessoires

Vrijgezellenfeest photobooth props

Maak de allerleukste foto’s met onze I do crew photobooth props! Een vrijgezellenfeest staat natuurlijk in het teken van lachen, gieren, brullen, dus des te leuker als dat vastgelegd wordt!

vrijgezellenfeest-accessoires

I do crew servetten

Natuurlijk worden op het vrijgezellenfeest de lekkerste hapjes geserveerd. Of jullie nu allemaal zelf wat meebrengen of er een hightea gepland staat: onze I do crew servetten mogen zeker niet ontbreken!

vrijgezellenfeest-accessoires

I do crew bekertjes

Natuurlijk gaat er ook wel een wijntje of een glas champagne in! En waar kun je dat nou beter in serveren dan in deze té leuke I do crew bekertjes? Proost, ladies!

vrijgezellenfeest-accessoires

Vrijgezellenfeest folieballon

Versier de vrijgezellenfeest locatie met deze leuke folieballon in de vorm van een verlovingsring. Want iedereen mag weten dat hier het leukste vrijgezellenfeest uit de geschiedenis gevierd wordt!

vrijgezellenfeest-accessoires

Bride to be slinger

De ballon hangt? Mooi! Met deze gouden Bride to be slinger maak je de decoratie helemaal af. Aan de zijkant hangen schattige witte tassels.

vrijgezellenfeest-accessoiresI do crew brillen

De bruid draagt een sjerp, maar hoe zit het met de rest van de I do crew? Die dragen deze te leuke papieren brillen! Zo is het voor iedereen duidelijk wie er bij de I do crew hoort!

Maar er is nog veel meer! Bekijk al onze I do crew vrijgezellenfeest accessoires!

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *