Wij nemen de maatregelen die getroffen moeten worden in verband met het coronavirus erg serieus en houden ons uiteraard aan alle (hygiëne) regels van het RIVM. Op deze pagina beantwoorden we graag de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden jullie vragen graag!

Versturen jullie nog bestellingen?

Ja! Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden, worden nog steeds dezelfde dag verstuurd (m.u.v. gepersonaliseerde en nabestelde producten). Wij houden ons tijdens het werk uiteraard aan alle (hygiëne) regels van het RIVM.

Is er vertraging?

Bij ons is er geen vertraging. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden, worden nog steeds dezelfde dag verstuurd (m.u.v. gepersonaliseerde en nabestelde producten).

PostNL heeft het heel erg druk en dit kan voor vertraging zorgen. Als je bestelling verzonden is, krijg je automatisch een e-mail met een track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Kan ik mijn pakket naar een afhaalpunt sturen?

In Nederland kun je een pakket nog naar een afhaalpunt laten versturen. In België zijn alle afhaalpunten helaas gesloten. Wij raden je daarom aan om je bestelling naar je huisadres te laten sturen.

Hoe werkt PostNL nu?

PostNL volgt de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. PostNL licht medewerkers in en zorgt dat zij weten wat ze moeten doen om gezond en veilig te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.” (MyParcel, PostNL)

Kan ik corona krijgen via een pakket?

“De kans is klein dat je ziek wordt als je spullen of oppervlakken aanraakt of vastpakt, zoals post, pakketjes of een bos bloemen. De kans wordt nog kleiner als je regelmatig de handen wast en voorkomt dat je na het aanraken met de handen in het gezicht komt.” (RIVM, lees het hele bericht hier)

Help, ik heb een gepersonaliseerd artikel besteld, waar nu de verkeerde datum op staat!

We vinden het super vervelend dat sommige bruiloften uitgesteld moeten worden en we willen jullie dan ook graag zo goed mogelijk tegemoet komen in deze bizarre tijd. Heb je al een product besteld waarop jullie datum staat en moet je je bruiloft uitstellen? Neem even contact met ons op! We willen jullie graag aanbieden dat je tegen onkostenvergoeding of inkoopprijs een nieuw product krijgt met jullie nieuwe datum.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje via social media, de mail of live chat. Of bel ons even op! Wij beantwoorden je vragen graag.

Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid toe. Stay safe!