kimono-bruid
Tips en inspiratie

7x prachtige kimono’s voor de bruid!

kimono-bruid

Als bruid sta je al vanaf ‘s ochtends vroeg in de belangstelling. Sterker nog, de kans is groot dat er al een fotograaf & videograaf rondhuppelen, terwijl jij nog in de make-up zit! Dan wil je er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien, want geloof me: je gaat er spijt van krijgen als je dan nog je Mickey Mouse pyjama draagt… 😉 Daarom verkopen we prachtige, zijden kimono’s voor de bruid, in allerlei verschillende kleuren en designs.

kimono-bruid

Kimono bruid navy blue & white

Zo verkopen we bijvoorbeeld een navy blue kimono en een witte kimono. Staat prachtig op de ochtend van de grote dag, maar natuurlijk ook nog daarna! Zo kun je ‘m bijvoorbeeld meenemen op huwelijksreis (zie je jezelf al naar het zwembad lopen in je kimono, met daaronder een prachtige bikini?). En natuurlijk kun je ‘m lekker ‘s ochtends aan, als je net uit bed komt rollen.

kimono-bruid

Kimono bruid periwinkle & pink

Ben je meer van de kleuren? Dan zijn onze kimono periwinkle en onze kimono light pink wat voor jou! Je kunt natuurlijk de kleur kiezen die je het mooist vindt of die je het mooiste staat, maar je kunt ook aan jullie bruiloft thema kleuren denken. Wie weet past één van onze kimono’s daar perfect bij!

kimono-bruid

Kimono bruid floral lavendel & floral blue

Heb je onze kimono’s met floral print al gespot? Wij vinden ze prachtig! We hebben ze in verschillende kleuren en met verschillende accenten. Zo is de paarse variant er in ‘lavendel‘ en in ‘lavendel on white‘. De blauwe variant komt in de kleuren ‘blue‘ en ‘blue on white‘. Leuk idee: geef je bruidsmeisjes ook zo’n prachtige kimono cadeau! Kies daarbij zelf de ‘on white’ variant van een kleur en geef je bruidsmeisjes de andere variant cadeau. Zo passen jullie perfect bij elkaar, maar zie je toch meteen wie de bruid is!

kimono-bruid

Kimono bruid floral roze & floral wit

On wednesday we wear pink! Maar als je niet trouwt op een woensdag, mag het natuurlijk ook! 😉 Deze prachtige floral roze kimono & floral wit kimono zullen jullie perfect staan. Dat worden prachtige trouwfoto’s!

Maar we hebben nog veel meer kimono’s!

Bekijk al onze kimono’s!

kimono-bruid

Kledinghanger bruiloft

En waar hang je die mooie kimono dan aan op? Aan zo’n prachtige gepersonaliseerde kledinghanger natuurlijk! En als je je kimono eenmaal aanhebt, mag je trouwjurk eraan hangen. Dat levert prachtige trouwfoto’s op!

Welke kimono is jouw favoriet?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.