kledinghangers-bruiloft
Tips en inspiratie, Trends & thema's

Kledinghanger bruiloft

kledinghanger-bruiloft

Stel je eens voor: na maanden wachten en voorbereiden is dé dag eindelijk aangebroken! Je komt net onder de douche vandaan, de visagiste belt aan en je moeder loopt al een uur als een kip zonder kop door het huis om voor iedereen koffie te zetten. En dé jurk en het pak? Die hangen sinds gisteren al klaar! En ja, geef maar toe, je bent al verschillende keren de kamer in geglipt om er even verliefd naar te staren 😉 Vandaag mag je ‘m eindelijk aan!

Kledinghanger bruiloft, voor prachtige trouwfoto’s!

Weet je welke trouwfoto en welk filmshot nou écht niet mogen ontbreken? Degene van jouw hangende jurk! Een shot dat even volledig om jouw jurk draait. Want hé, er zitten bloed, zweet en een heleboel tranen in het uitzoeken van die jurk! Je hebt deze pracht jurk niet voor niks gekozen én je mag ‘m ook nog eens maar één keer aan. Reden genoeg om ‘m even te laten shinen. En hoe kan dat dan beter dan op een gepersonaliseerde kledinghanger? Staat práchtig op je trouwfoto’s!

kledinghanger-bruiloft

Kledinghanger bruiloft voor de bruid

Deze kledinghanger bruiloft is het perfecte cadeautje voor iedere bride to be of natuurlijk voor je bruidsmeisjes, getuigen of ceremoniemeester. Je kunt de hanger personaliseren met twee regels tekst. Denk bijvoorbeeld aan ‘Mrs’ en je nieuwe achternaam! Of ‘Ashley’ met daaronder ‘Bridesmaid’. Daarbij kun je kiezen uit een houtkleurige, zwarte of witte kledinghanger.

Natuurlijk kun je deze hanger ook voor de bruidegom gebruiken, omdat je zelf mag weten wat je erop laat drukken!

kledinghanger-bruiloft

Kledinghanger bruiloft voor de bruidegom

Deze kledinghanger bruiloft bevat de tekst ‘Hey Handsome’ en de regel eronder kun je laten personaliseren. Bijvoorbeeld met je naam. Daarbij kun je kiezen uit een houtkleurige, zwarte of witte kledinghanger. Een super leuk cadeautje voor iedere groom to be of natuurlijk voor je vader, getuige of groomsmen!

Gleufjes én rubber zodat je jurk écht blijft hangen!

En weet je wat nou het beste is van deze hangers? Ze bevatten een gleufje aan de zijkant, waar op ophanglusjes in blijven zitten. Én op de zijkant van de hangers zit een stukje rubber, voor als je een jurk hebt met mouwtjes of natuurlijk voor je overhemd! Belangrijk, want je jurk moet voor dat shot natuurlijk wel goed blijven hangen. Zeker als je fotograaf en videograaf een gaaf buiten beeld maken! Want ja, je jurk gaat vies worden (echt!), maar wel graag pas bij de fotoshoot en het feest 😉

En het allerbeste is: de kledinghangers kosten maar €12,50!
Je shopt de kledinghanger bruiloft hier!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.