winter-bruiloft
Blog, Trends & thema's

3 prachtige kleurthema’s voor een winter bruiloft

blauw-2

Trouwen in de winter is niet zo populair. Jammer, want het kan zó mooi zijn! Heb je geen idee welke trouwdecoratie er past bij een winterse bruiloft? Wij delen vandaag 3 prachtige kleurthema’s met je, om de basis alvast te leggen!

Goud met wit

Goud is prachtig en écht heel winters! Daarnaast glimt het je tegemoet, waardoor je decoratie echt een eyecatcher wordt op jullie bruiloft! Maar kijk uit! Teveel goud wordt snel ‘too much’. Door goud te combineren met een ‘rustige’ kleur, zoals wit, wordt je decoratie stijlvol in plaats van ‘too much’. En zeg nou zelf, dat lieve hertje zorgt door meteen voor een winters effect?

Op de foto zie je het sterretjes confettikanon, de rendier servetten en de papieren bordjes met gouden sterretjes.

winter-bruiloft

Wit met blauw

Wit en blauw zijn misschien wel de eerste kleuren waar je aan denkt bij een winter bruiloft. En dat is niet voor niets, want als je die twee kleuren combineert, geeft het meteen een winters effect. Wij vinden het super leuk om verschillende soorten hangende decoratie (zoals honeycombs, lampionnen, paper fans en pompoms) door elkaar heen te gebruiken. Dat staat lekker speels! Door ook nog verschillende kleuren blauw te gebruiken krijg je een ‘dieper’ effect en word je decoratie wat spannender!

We hebben heel veel verschillende soorten blauw met witte decoratie. Hierboven zie je bijvoorbeeld lampionnen, paper fans en kaartjes voor in de leuke wensbox (gastenboek). Maar we hebben ook honeycombs, snoepzakjes en zelfs een loper in blauw/wit!

winter-bruiloft

Zilver met wit

Als je aan zilver denkt, denk je misschien aan een koele en ouderwetse kleur, maar ai ai ai wat kan zilver mooi zijn als decoratie! Vind je alleen zilver een beetje saai? Omdat het een koele kleur is, is het ook prima te combineren met blauw en wit. Combineren met goud vinden wij persoonlijk een minder goed idee, omdat dat een warme kleur is.

Op de foto zie je de snowflake bekertjes, zilveren honeycombs en rendier servetten.

Enthousiast geworden? In ons thema ‘Winter Wedding‘ verzamelen we de leukste producten voor een winterse bruiloft!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.