lampion-roze
Blog, Tips en inspiratie

Lampionnen op je bruiloft

lampion-roze

Lampionnen zijn (volgens onze bescheiden mening) één van de leukste decoraties in onze shop. Het zijn namelijk kleine en goedkope dingen, maar het effect is groots. Een feestzaal met een plafond vol kleurige lampionnen zorgt gegarandeerd voor open monden! Hang ze aan het plafond of juist buiten in de bomen voor een geweldig effect.

Lampionnen boven de tafel

Een makkelijke manier om de diner- of candy table een mooi effect te geven, is door het ophangen van lampionnen. Voor het mooiste effect kies je verschillende maten uit in jullie themakleur of combineer je meerdere kleuren.

Lampionnen aan het plafond

Toen wij de bruiloft van Laura en Gerwin mochten filmen, werden we ‘s avonds verrast door een zee van lampionnen aan het plafond van de feestzaal. Er hingen er wel honderd in de kleuren fuchsia, pastel roze en wit en WAUW, wat was dát mooi! In onze showreel kun je de beelden zien vanaf 0.57 minuten. Indrukwekkend, hè?

IMG_5184

Pompom fuchsia

Lampionnen in de bomen 

Voor een mooi effect bij een buiten bruiloft is het super leuk om lampionnen, pompoms en honeycombs in de bomen te hangen. Terwijl jullie gasten op mooie witte stoeltjes van jullie ceremonie genieten, waaien de lampionnen zachtjes in de wind. Zie je het al voor je?

Lampionnen als een zee van licht 

Maar het allermooiste is toch wel die zee van licht die lampionnen ‘s avonds uitstralen als je er lampjes in doet. Hang ze buiten op bij de feestlocatie en zorg voor een sfeervolle aankomst voor de gasten!

Enthousiast geworden? Neem dan even een kijkje bij onze lampionnen!

Volg ons op Bloglovin, Facebook & Instagram voor meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.