loper-bruiloft
Tips en inspiratie

6x prachtige gepersonaliseerde lopers

loper-bruiloft

Het moment is daar: aan de arm van je vader loop je richting je aanstaande echtgenoot toe. Wat een kippenvel moment! Wil je het echt speciaal maken? Leg dan zo’n prachtige personaliseerde loper naar het altaar. Laat jullie namen en trouwdatum drukken op één van onze gepersonaliseerde lopers of laat jullie eigen logo op een loper drukken! Hoe gaaf is dat? We lichten vandaag de 6 mooiste gepersonaliseerde lopers voor jullie bruiloft uit.

Loper bruiloft: tips!

Een loper staat prachtig tussen alle stoelen naar het altaar. Maar je kunt ‘m bijvoorbeeld ook bij het (ouderlijk) huis neerleggen, naar de voordeur, voor tijdens de ‘first look’. Bij een gepersonaliseerde loper kun je ervoor kiezen om jullie namen en/of de datum aan het begin (bij binnenkomst) of aan het einde (bij de plek van de ceremonie) te laten drukken. Beide zijn prachtig, het is maar net waar je de nadruk op wilt leggen!

Tip voor bruiden met hakken: als je van plan bent op hakken te gaan lopen, kun je de loper het beste op een stevige ondergrond leggen om gaatjes te voorkomen. Ga je buiten trouwen op een zachte ondergrond, zoals zand of gras? Dan kun je daarvoor triplex platen gebruiken.

Loper bruiloft ‘Vintage’

Onze prachtige vintage loper bruiloft kun je laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Daar doorheen staat een initiaal geschreven, bijvoorbeeld die van jullie (nieuwe) achternaam. Het logo kun je laten drukken in drie verschillende kleurencombinaties: daiquiri green, fuchsia of victorian purple.

loper-bruiloft-glitz-glam

Loper bruiloft ‘Glitz & Glam’

Ook de Glitz & Glam loper kun je personaliseren met jullie namen en trouwdatum. Bovenaan staat jullie initiaal, in een mooie goudkleur. Ertussen staat een lichtblauw strikje voor een classy, maar speels effect. Een prachtige loper die bij iedere bruiloft past!

loper-bruiloft-simplicity-2

Loper bruiloft ‘Simplicity’

Deze klassieke loper is zeer geschikt voor romantische bruiloften in een kasteel of landgoed. Het zilveren logo kun je personaliseren met jullie initialen. Prachtig voor jullie sprookjesbruiloft!

loper-modern-fairytale

Loper bruiloft ‘Modern Fairytale’

Is jullie bruiloft een heus sprookje? Trouwen jullie in een kasteel, hebben jullie een Disney thema of heb je gewoon altijd al gedroomd van een sprookjesbruiloft? Dan mag deze loper echt niet ontbreken op jullie grote dag! Er staat een sprookjestekst op en jullie kunnen ‘m personaliseren met jullie initialen.

loper-modern

Loper bruiloft ‘Modern’

Deze loper is een echte bestseller! En dat snappen wij heel goed, want hij is super strak. Personaliseer de loper met jullie nieuwe achternaam. Want iedereen mag het weten: jullie horen vanaf nu officieel bij elkaar!

loper-eigen-design

Loper bruiloft met jullie eigen logo

Hebben jullie een eigen trouwlogo, dat jullie bijvoorbeeld gebruiken voor op jullie trouwkaart? Die kun je nu ook op jullie eigen loper laten drukken! Want hoe gaaf is het om naar het altaar te lopen over jullie eigen loper? Wij geven alvast even antwoord: héél gaaf!

Maar we hebben nog veel meer lopers!
Voor welke loper ga jij?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.