gastenboek-bruiloft
Tips en inspiratie

6x de mooiste gastenboeken voor jullie bruiloft!

gastenboek-bruiloft

Op zoek naar een mooi gastenboek? Wij verzamelden de 6 allermooiste gastenboeken voor jullie bruiloft. Van een roségouden gastenboek naar een prachtig houten gastenboek voor bohemian bruiloften. Laat jullie gasten de liefste wensen achterlaten in het gastenboek en maak een waardevolle herinnering aan jullie mooiste dag!

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Happily Ever After’

“And they lived….” Is jullie bruiloft zoals in een sprookje? Dan is dit Happily Ever After gastenboek perfect voor jullie! Hij heeft prachtige roségouden folieletters en past perfect bij alle bruiloft decoratie uit onze Beautiful Botanics collectie.

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Rustic Country’

Hoe leuk is dit gastenboek? Hij wordt geleverd met 80 kaartjes en enveloppen. Jullie gasten vullen de kaartjes met lieve wensen en stoppen ze in de enveloppen. Op de lege pagina kun je bijvoorbeeld leuke fotootjes van jullie photobooth plakken.

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Boho’

Hebben jullie een bohemian of woodland bruiloft? Dan is dit houten gastenboek perfect voor jullie! Op de voorkant staat in sierlijke letters ‘Guest Book’ geschreven. Hij is gebonden met touw en bevat 32 witte pagina’s voor lieve wensen.

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Wit gold love’

Een echte bestseller, dit gastenboek! Op de voorkant staat in sierlijke goudfolie letters het woord ‘love’ gedrukt. Dit klassieke gastenboek past eigenlijk bij ieder thema wel, maar is perfect voor bruiloften met een industrieel of geometric thema.

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Rose Gold’

Roségoud is hip! Dus een tweede roségouden gastenboek kon niet ontbreken. Dit mooie houten gastenboek met roségouden folieletters erop komt uit onze hippe Beautiful Botanics collectie en past perfect bij botanical weddings!

gastenboek-bruiloft

Gastenboek bruiloft ‘Woodland’

Willen jullie een meer persoonlijk gastenboek? Dan is dit Woodland gastenboek perfect voor jullie. Je kunt ‘m namelijk personaliseren met eigen teksten. Op de houten cover kun je bijvoorbeeld jullie namen laten drukken, maar ook de binnenkant kan gepersonaliseerd worden. Zo wordt het echt een waardevolle herinnering aan jullie mooie dag.

Voor welk gastenboek ga jij?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

2 thoughts on “6x de mooiste gastenboeken voor jullie bruiloft!

  1. Ilse schreef:

    Beste, alles lijkt duidelijk, maar ik vroeg me enkel nog af of de foto met de bomen en het konijntje blijft? Alles van tekst kun je personaliseren, maar precies de foto niet. Klopt dit, of heb ik het mis op. MVG

    1. Geert Kuit schreef:

      Hi Ilse, ja die blijft inderdaad. Dat design hoort bij dit gastenboek. ^Marieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.