bruiloft-decoratie-rosegoud
Trends & thema's

Nieuw: Rose Gold & Marble

bruiloft-decoratie-rosegoud

Roségoud is nog steeds dé trendkleur van dit moment! En ook het industriële marmer is helemaal in. Combineer die twee en je hebt onze prachtige nieuwe Rose Gold & Marble collectie! Wij zijn er helemaal verliefd op en laten jullie graag meer zien van dit prachtige bruiloft thema.

bruiloft-decoratie-rosegoud

Gastenboek bruiloft

Hoe gaaf is dit gastenboek? Door de combinatie van marmer en roségoud past dit gastenboek perfect bij moderne bruiloften. De wreath geeft ‘m een beetje een botanical touch. Extra tof: het roségouden detail op de bladzijden aan de binnenkant. It’s all about the details, baby!

Het gastenboek bevat 32 witte pagina’s, dus er is ruimte genoeg voor jullie gasten.

bruiloft-decoratie-rosegoud

Ballonnen 

Uiteraard bevat de Rose Gold & Marble collectie ook decoratie om op te hangen. Deze roségouden Mr & Mrs ballonnen bijvoorbeeld. Ze komen in een pakje van vijf. Naast de Mr & Mrs ballonnen zitten er ook drie roségouden ballonnen met het leave patroontje bij. Zo past alles perfect bij elkaar!

De kleine roségouden confetti ballonnen kun je gebruiken als wedding wands, als decoratie of als cake toppers. Zijn ze niet súper schattig?

bruiloft-decoratie-rosegoud

Tafelschikking

Een tafelschikking is een handig middel om de lieve vrede te bewaren aan tafel 😉 Maar stiekem gebruiken wij het natuurlijk omdat deze plaatskaartjes en tafelnummers er zo geweldig mooi uit zien! Wij worden zó blij van een prachtig gedekte tafel. Maak de tafeldecoratie helemaal af met wat takjes eucalyptus en natuurlijk de bijpassende roségouden confetti.

bruiloft-decoratie-rosegoud

Bedankjes en cadeaus

Verwen jullie gasten aan het einde van jullie Best Day Ever met een leuk bedankje. Deze roségouden bedankdoosjes zijn daar perfect voor. Vul ze bijvoorbeeld met onze heerlijke chocoladehartjes of suikeramandelen. Wedden dat iedereen de bedankjes al opgegeten heeft voordat ze thuis zijn? Het is de perfecte midnight snack!

Geef je jullie ouders, getuigen of ceremoniemeester nog een lief cadeau op de bruiloft? Pak deze dan in met deze prachtige roségouden inpakkit. Hij komt compleet met inpakpapier, roségouden lint en hartvormige labels. Je hoeft er dus alleen nog een lief berichtje op te schrijven en dan ben je helemaal klaar!

Bekijk al onze roségouden bruiloft decoratie!

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.