bruiloft-decoratie-botanical-flower
Tips en inspiratie, Trends & thema's

Onze nieuwe ‘Botanical Flower’ collectie

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-6

Onze nieuwe ‘Botanical Flower’ collectie is speciaal voor bruiden die graag de bloemetjes buiten zetten! De producten in deze categorie zijn namelijk prachtig versierd met een bloemenprint, in combinatie met gouden en zwarte accenten. Wedden dat jullie gasten dit thema fantastisch zullen vinden? In deze blog stellen we de mooiste producten aan jullie voor.

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-2

Prachtige ‘Bride & Groom’ bordjes

Wat vinden jullie van deze prachtige ‘Bride’ en ‘Groom’ bordjes? Door de bloemenprint in combinatie met gouden letters, passen de bordjes perfect bij bruiloften met een botanical of een romantisch thema. Je kunt de bordjes bijvoorbeeld aan de stoelen van het bruidspaar hangen bij de diner of bij de ceremonie.

Nog een tip: mocht je voor het laatste kiezen en ze aan de stoelen hangen bij de ceremonie, vergeet ze dan niet na het ja-woord om te draaien. Officieel gezien moet je namelijk aan het begin van de ceremonie aan de rechterkant van je aanstaande man gaan zitten, terwijl je na het ja-woord aan de linkerkant van je man moet zitten. De reden voor deze traditie, is dat je dan na het ja-woord dichter bij het hart van je man zit. Romantisch toch?

bruiloft-decoratie-blog-botanical-flower

Mega set Paper Fans ‘Botanical Flower’

WAUW! Wat worden wij blij van deze prachtige MEGA set paper fans! Deze waaiers passen perfect bij bruiloften met een bohemian of een rustiek thema en toveren je ceremonie locatie of feestzaal gegarandeerd om tot een prachtige plek. Wat kan trouwen toch mooi zijn!

bruiloft-decoratie-blog-botanical-flower (1)

Tafelloper ‘Botanical Flower’

Tijdens jullie shared diner zitten jullie gasten aan een lange tafel, terwijl de lekkerste gerechten van hand naar hand gaan. Zie je het al voor je? Nou, wij wel! En op die prachtige tafel mag natuurlijk deze fantastisch tafelloper niet ontbreken. De loper is maar liefst 7 meter (!) lang, dus je kunt er de hele tafel (of meerdere tafels) mee overbruggen!

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-3

Plaatsnaamkaartjes ‘Botanical Flower’

Deze prachtige plaatsnaamkaartjes zijn ideaal bij het diner of bij de ceremonie. Bij het diner kun je er met de juiste tafelindeling voor zorgen dat iedereen een leuk diner heeft, terwijl je bij de ceremonie met de kaartjes makkelijk aan kunt geven dat de belangrijkste gasten vooraan zitten. Handig!

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-4

Cake topper ‘Love’

Waarschijnlijk hebben jullie er op jullie Best Day Ever al lang naar uitgecaken, dus het is dan wel zo leuk als de bruidstaart en mooi uitziet. Met deze cake topper gaat dat helemaal goed komen! Door de mooie natuurlijke uitstraling, past deze cake topper perfect bij bruiloft met een botanical of rustiek thema.

bruiloft-decoratie-blog-botanical-flower (2)

Tafelnummer ‘Botanical Flower’

Waar moet ik eigenlijk zitten? Voor jullie gasten kan dat een lastige vraag zijn aangezien er op een bruiloft vaak een tafelschikking is. Maak het daarom voor jullie gasten wat makkelijker door alle tafels een nummer te geven. Dat kan met deze prachtige tafelnummers, die mooi kleuren bij de andere Botanical Flower producten!

bruiloft-decoratie-collectie-botanical-flower-5

DIY-slinger ‘Botanical Flower’ 

We hebben het mooiste voor het laatst bewaard, want hoe fantastisch is deze DIY-slinger? De slinger wordt geleverd met 60 verschillende vlaggetjes, dus je kunt helemaal zelf bepalen wat je aan de slinger hangt. Super gaaf!

Wat vind jij van onze nieuwe ‘Botanical Flower’ collectie?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.