bruiloft-decoratie-royal-blue
Trends & thema's

Onze nieuwe ‘Royal Blue’ collectie

bruiloft-decoratie-collectie-royal-blue

Een bruiloft is natuurlijk van zichzelf al sprookjesachtig, maar het kan nooit kwaad om dat met de decoratie nog even duidelijk aan te geven. Dat kan met onze nieuwe Royal Blue collectie, waarin heel veel Royal Wedding trouwdecoratie te vinden is. Een prachtig begin van jullie Happily Ever After! In deze blog stellen we de mooiste producten aan jullie voor.

bruiloft-decoratie-collectie-royal-blue (4)

Prachtig ‘Always & Forevergastenboek

Wij worden heel vrolijk van ons nieuwe ‘Always & Forever’ gastenboek. In de inleiding hadden we het over bruiloft decoratie die niet zou misstaan in een sprookje en daar hoort dit gastenboek zéker bij! Zelfs de koninklijke familie wordt blij van de combinatie van Royal Blue en goud, waardoor dit gastenboek een hele chique uitstraling krijgt.

bruiloft-decoratie-blog-royal-blue (1)

Badjas Navy Blue

Gaan jullie in de herfst of in de winter trouwen? Dan kan een trouwjurk soms best koud zijn! Zorg er daarom voor dat je ‘s ochtends nog even je lichaamstemperatuur boven de 40 graden tilt, door te flaneren in deze prachtige badjas! Door de mooie navy blauwe kleur, past dit kacheltje perfect bij de rest van de Royal Blue collectie!

bruiloft-decoratie-blog-royal-blue (2)

Honeycombs Royal Blue

Maar natuurlijk heb je ook wat decoratie nodig om op te hangen en gelukkig zitten die producten ook in dit koninklijke thema! Een voorbeeld daarvan zijn deze donkerblauwe honeycombs, die de ceremoniezaal of de feestlocatie in één keer omtoveren tot een sprookjesplek!

bruiloft-decoratie-collectie-royal-blue (3)

Slinger ‘Forever’ Navy Blue

“Sneeuwwitje kwam de trouwzaal binnen gelopen en zag daar haar prins staan. Wat was hij mooi! Maar toch mistte er iets in de trouwzaal. Het was een Navy Blauwe ‘Forever’ slinger van What a Wonderful Wedding. Wat zonde! Sneeuwwitje rende boos de trouwzaal uit. Einde”.

Toegegeven: het ging niet precies op deze manier in het sprookje, maar het had wel gekund! Want zeg nou zelf, deze slinger past toch perfect bij bruiloften met een sprookjesthema?

bruiloft-decoratie-blog-royal-blue

Gastenboek en fotoboek ‘Navy Blue & Gold’

En dan hebben we ook nóg een gastenboek in dit thema. Ons ‘Navy Blue & Gold’ gastenboek past ook perfect bij de andere decoratie in deze collectie en heeft ook nog een bijpassend fotoboek. Perfect voor als jullie ook een photobooth hebben of als je zelf jullie trouwfoto’s in wilt plakken na de bruiloft!

bruiloft-decoratie-collectie-royal-blue (5)

Labels weddingteam

Vind je het leuk om de verschillende leden van je ‘weddingteam’ te verrassen met een cadeautje? Dan mogen deze handige labels zeker niet ontbreken. Met deze labels geef je heel makkelijk aan welke rol de ontvanger van het cadeautje krijgt. Wedden dat ze er heel blij mee zijn?

Wat vind jij van onze nieuwe ‘Royal Blue’ collectie?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *