bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest
Tips en inspiratie

Opdrachten vrijgezellenfeest – De leukste vrijgezellenfeest spellen!

bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest-2

Er zijn op internet heel veel opdrachten te vinden die je kunt doen op een vrijgezellenfeest. Van de aanstaande bruid door de stad laten lopen in een konijnenpak, tot het verzamelen van de knapste mannen: we kennen ze allemaal. Maar gelukkig zijn er ook vrijgezellenfeest opdrachten te bedenken waarbij de Bride to Be niét spontaan al haar levensvreugd verliest. De leukste opties hebben we hieronder voor je samengevat.

bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest-4

Vrijgezellenfeest opdracht 1: Pass the Parcel

Het ‘Pass the Parcel’ spel is zo simpel als wat. Alle vriendinnen schrijven een opdracht op één van de meegeleverde opdrachtkaarten en als de Bride to Be die heeft uitgevoerd dan mag ze één laag cadeaupapier van het pakje afhalen. In totaal zitten er 10 vellen inpakpapier in het pakket, dus na 10 opdrachten is de aanstaande bruid van al haar taken verlost en heeft ze het cadeau in handen. Hilarische lachbuien gegarandeerd!

bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest-7

Vrijgezellenfeest opdracht 2: De ‘Donut/ Flamingo Game’

Maar het kan allemaal nog veel gekker! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit fantastische ‘Donut/ Flamingo’ spel? Ook dit spel is weer zo simpel als maar zijn kan: de aanstaande bruid zet het flamingo masker op en probeert vervolgens de donuts te vangen. Gaat het de bruid iets te goed af? Geen enkel probleem: je kunt het spel moeilijker maken door de Bride to Be een aantal keer rond te draaien voor een worp of door haar te voorzien van een alcoholische versnapering.

Ook aan dit spel kun je weer opdrachten verbinden, door bijvoorbeeld bij elke niet gevangen donut een opdrachtkaart spelen. Hi-la-risch!

bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest-8

Vrijgezellenfeest opdracht 3: De Unicorn piñata

De piñata is al enkele jaren een hit op verjaardagen en kinderfeestjes, maar kan ook perfect ingezet worden bij een vrijgezellenfeest. Je kunt ‘m namelijk heel gemakkelijk vullen met (daar komen ze weer!) de bekende opdrachtkaarten! Uiteraard kun je er ook andere dingen indoen, zoals bijvoorbeeld een hint voor de volgende activiteit. Die hint kan het begin zijn van een speurtocht door de stad, met als beloning een leuk uitje met de meiden!

We bieden ze aan in twee Unicorn varianten: de Unicorn piñata small en de Unicorn piñata large.

bruiloft-decoratie-opdrachten-vrijgezellenfeest-3

Vrijgezellenfeest opdracht 4: Het ‘Wie ben ik?’ spel

Toegegeven, het is niet echt een opdracht, maar meer een activiteit. Toch is wat ons betreft het ‘Wie ben ik?’ spel perfect als activiteit bij een vrijgezellenfeest. Zet bijvoorbeeld tijdens de High Tea allemaal een meegeleverde papieren bril op en zet daar één van de 25 meegeleverde, dubbelzijdige naamkaarten op. Uren speelplezier gegarandeerd!

Welk vrijgezellenfeest spel lijkt jou het leukst voor een vrijgezellenfeest?

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin voor nog meer trouwinspiratie!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.