bruiloft-decoratie-over-ons-what-a-wonderful-wedding

What a Wonderful Wedding

Wij, Marieke en Geert, zijn de eigenaren van What a Wonderful Wedding. Wat ooit begon als ‘leuk project’ voor tussen het filmen van bruiloften door, is nu uitgegroeid tot één van de grootste trouwwebshops van Nederland en België. En inmiddels is het met 4 webshops (What a Wonderful Day, What a Wonderful Christmas & De Spelletjes Vrienden) een gezellige drukte in ons magazijn.

Het hele jaar door verzamelen wij de allermooiste trouwdecoratie volgens de laatste bruiloft trends, zodat jij jullie droombruiloft prachtig aan kunt kleden! Alsof het zó van Pinterest komt! Onze bruiloft decoratie komt uit de hele wereld: van Engeland tot Polen en van Amerika tot Frankrijk.

Dus… waar wacht je nog op? Shop jullie bruiloft decoratie, gastenboek, bedankjes en vrijgezellenfeest accessoires! Kun je iets niet vinden of heb je een andere vraag? Neem even contact met ons op! We helpen je graag!

geert-kuit-300x300

Geert

Eigenaar

Geert richtte – samen met Marieke – in 2016 What a Wonderful Wedding op. Het favoriete moment van zijn eigen bruiloft was het feest, omdat het onverwachts een knalfeest werd!

Favoriete moment:
Het feest

marieke-kuit-van-woesik-300x300

Marieke

Eigenaar

Marieke richtte in 2016 – samen met Geert – What a Wonderful Wedding op. Haar favoriete momenten op haar eigen bruiloft waren het diner (pizza foodtruck!) en het feest.

Favoriete moment:
Diner & feest

bruiloft-decoratie-vacature

Jij?

Trouwgek

Droom jij al sinds de basisschool over je eigen bruiloft en zou je het liefste 8 keer trouwen (en het dan telkens weer anders doen)? Dan zoeken wij jou! Kijk bij onze vacatures om te zien of je aansluit bij wat wij zoeken.